reklama

Listopad 2011

Angun powodzenia z przeprowadzką;)

Majuska życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka;)

Poxo ja bigosu nie jem ogólnie nawet i jak w ciąży nie byłam bo zawsze był dla mnie zbyt ciężkostrawny, a ja później tydzień się męczyłam.

Anus mój arbuz widocznie faktycznie musiał nie posmakować mojemu dzieciątku ale cóż zrobić, może później będzie smakował;)

Życzę Wam dziewczynki miłej nocki;) Dobranoc;)

reklama
Emy tez mi sie Quinny bardziej podoba z tych dwoch .Inna kolezanka ma Quinny i bardzo sobie chwali. Tutaj sa bardzo poularne. Do mnie jednak 3 kolka jakos nie przemawiaja.
wiem ,ze za wczesnie, narazie tylko ogladam.. :)

winki, mi się ten na trzech kółkach nie podoba ale jest wersja na czterech- Quinny Buzz 4

A ja się trochę martwię, brałam właśnie Duomox ( miałam dużo bakterii w moczu ) a teraz walczę ze straszną biegunką, trwa już chyba z 5 dni, niby dzisiaj było w ciągu dnia lepiej, a tu na wieczór znowu atak, co za cholerstwo. Nic mnie nie boli, ale ileż można:no: Jak się nie uspokoi to muszę gnać do lekarza
mam nadzieję, że ci szybko przejdzie
pozdrawiam

Majuska kuruj sie moja droga i szybkiego powrotu do zdrowia zycze :-)
Poxo mam szczescie ze bigosu nie jadam a kapuste kiszona to na samym poczatku a to jakas zupke zrobilam albo surowke a teraz jakos nie ciagnie mnie do kiszonego :-)
Dziewczyny zycze wam milej nocki ;-):-D

Cały dzień Was podglądałam, ale nie miałam weny nic pisać...zmęczona strasznie jestem.
Od poniedziałku planuję L-4 żebyśmy trosze odpoczęli z Bąbelkiem. Teraz idziemy już spać bo jutro przed nami długi dzień na uczelni:-(
Życzymy wszystkim słodkich snów i udanego oraz pogodnego weekendu:-D

Hej dziewczyny, ja właśnie wstałam :) humorek mam nieprzeciętnie dobry, wypoczęłam przez noc, odpisuję na posty i lecę pod prysznic :)

A w gory na narty...ale to za rok;)

Ja też chcę na narty za rok! Ale sobie odpuszczam, zostaję z maluchem w domku i A. pojedzie z przyszłym chrzestnym bąbelka. Boję się zbyt dużej zmiany ciśnienia dla noworodka, a ponieważ lubię Polskie góry, ale na narty to się w ogóle nie nadają, to pewnie znowu ich wywieje gdzieś w Alpy, a uważam, że to zbyt duża zmiana jak dla małego bąbla, podobno uszka mogą źle reagować (zupełnie jak czasem dzieci mają w samolocie).

W ogóle jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę ślubów!!!!!!!!!!!!!! :D Ja też bym chciała, oczywiście, tylko A. się boi. Jedna wielka zmiana w jego życiu właśnie zachodzi i nie chce naraz obu. A szkoda, bo ja bym już w przyszłym roku, najlepiej w pięknym czerwcu do ślubu szła najchętniej :D Ale faceci to faceci... :-D

Kurujcie się wszystkie i w miarę możliwości wypoczywajcie przez weekend. Przeprowadzkowe niech nie dźwigają za bardzo, inni mogą to zrobić :rofl2:

Witam dziewczynki;)

U mnie dziś piękne słoneczko, cieplutko i ja mam dobry humorek;)
troszkę się stresuję bo mam dziś wizytę u pana doktora i USG genetyczne...

Czeka mnie dziś dzień latania, najpierw będę czesać koleżankę na wesele, później będę jechać na zakupy bo muszę kupić kilka rzeczy w tym ślubne buty, później szkoła i zajęcia (same zaliczenia), i na koniec wizyta u doktora... Ciekawa jestem jak ja to wszystko ogarnę ale jakoś to będzie.

Życzę Wam kochane moje miłego weekendu i duuużo zdrówka;****

A ja się trochę martwię, brałam właśnie Duomox ( miałam dużo bakterii w moczu ) a teraz walczę ze straszną biegunką, trwa już chyba z 5 dni, niby dzisiaj było w ciągu dnia lepiej, a tu na wieczór znowu atak, co za cholerstwo. Nic mnie nie boli, ale ileż można:no: Jak się nie uspokoi to muszę gnać do lekarza

Ja tak na szybciutko... dzień dobry w ogóle ;-)

Smecta w ciąży jest bezpieczna !! (ja w szpitalu dostawałam codziennie nawet nifuroksazyd, więc w razie draki...) ale co ważne! Kup sobie w aptece FLORIDRAL możesz pić do 4 razy dziennie (po wizycie w WC) to są 2 saszetki, które się łączy przed wypiciem... to są mikroelementy i bakterie, które (pewnie w mniejszym stopniu zatrzymują biegunkę) ale co ważne, uzupełniają to, co zostawi się w kibelku i zmniejsza ryzyko odwodnienia...

Oki a teraz lecę... zamelduję się później ;-)

Witam dziewczynki;)

U mnie dziś piękne słoneczko, cieplutko i ja mam dobry humorek;)
troszkę się stresuję bo mam dziś wizytę u pana doktora i USG genetyczne...

Czeka mnie dziś dzień latania, najpierw będę czesać koleżankę na wesele, później będę jechać na zakupy bo muszę kupić kilka rzeczy w tym ślubne buty, później szkoła i zajęcia (same zaliczenia), i na koniec wizyta u doktora... Ciekawa jestem jak ja to wszystko ogarnę ale jakoś to będzie.

Życzę Wam kochane moje miłego weekendu i duuużo zdrówka;****

Powodzenia :) Życzę Ci dziś samych sukcesów!

ja od wczoraj popołudnia źle się czuję, mdli mnie, nie mam apetytu i głowa mnie boli, dziś to samo. Lecę więc do łóżka przeczekać. Trzymajcie się babeczki, miłej soboty życzę.

Hej kobitki, agutek, ja wymiotuję od środy, a wczoraj to 2 razy :( Chyba coś z ciśnieniem jest, bo też nie czuję się dziś rewelacyjnie....:/

reklama
A mnie dokucza niestety mój refluks, wczoraj zwymiotowałam od samego kaszlu :( I niestety w ciąży te wszystkie choróbska się pogarszają, zazwyczaj... dzisiaj za to czuję się rewelacyjnie, na śniadanie 3 kotlety zjadłam :-D

Mam nadzieję, że Wam szybko przejdzie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry