reklama

Listopad 2011

winki no to szczescie mieliscie niesamowite :-) super ze gril sie udal no a my mielismy miec grila jutro ze znajomymi ale cos sie pogoda juz zepsula,juz zdazylo padac a teraz jest zimno i wieje wiater wiec raczej nici z grila :tak:

reklama
Dzien dobry kochane:*
Zazdroszczę Wam grilla!! Ja tez bym karczek zajadła grillowany z sosem czosnkowym:tak:
U nas dziś jakiś ciężki dzień, bardzo senny ale być może dlatego że o 6:30 jesteśmy na nogach a od kiedy jestem w dwupaku lubię sobie pospać:/ Rano była uczelnia,ale jestem bogatsza o 2 wpisy w indeksie więc było warto:tak: W między czasie miałam okienko i wybrałyśmy się z koleżanką na sklepy i kupiłam sobie fajną koszulę w orsay:-D A jak wróciłam do domku to nic nie umiałam zrobić bo tak mi się spać chciało no i mi się kimło aż do czasu kiedy mężuś wrócił z pracy i zrobiliśmy obiadek:crazy: A teraz D. poszedł po coś dobrego i ma mi przynieść mleko w tubce bo mam smaka hihi

Poxo mój ślub jest 2 tyg po Twoim;)
25.06.2011;)

Tak więc i ja gratuluję Ci ;)

:happy: i wzajemnie ;-) czyli przeżywasz podobne "załatwiania" jak ja... ;-)współczuję ;-) ale przynajmniej czas szybciej leci... :happy:

Ja na szczęście się dziś dobrze czuję... (odpukać...) biegania było trochę, no ale tatuś ma garnitur a mamusia żakiecik... a ja dalej bez butów... :rofl2::rofl2::rofl2:
trzeba było do karczmy jeszcze zajechać i ustalić resztę... i już jestem szczerze mówiąc wykończona... za to pojedliśmy po załatwieniu wszystkiego w tej karczmie i ledwo do domu dojechałam tak mi się dobrze zrobiło i śpiąco... :-p

hehehe co do mleczka w tubce to też jakiś czas temu miałam ochotę, ale nigdzie blisko nie było i musiałam obejść się smakiem... ;-) za to ostatnio obowiązkowo jest kisielek na kolację :-p (no wczoraj nie było, bo też na szybko zrobiliśmy grilla... a po nim to już nic nie dało się wcisnąć... :-p)

Ja tez mam ochote na grila ale pogoda ostatnio nie specjalnie sprzyja bo kilka razy dziennie pada :no:. Za to mielismy dzis lososia na obiad, a na deser truskawki ze smietana, mniam :-)

Też bym zjadła cos z grilla :-) nie wiem czemu ale mi po głowie chodzi taka prawdziwa dobra polska kiełbasa albo kaszanka....no ale cóż jak sie mieszka w bloku na parterze , bez balkonu, bez ogrodka to o grillu można tylko pomarzyć. A co do mleka w tubce, to tak jest, że jak ciężarna coś sobie zamarzy, to cały czas o tym myśli i musi to zjeść teraz,natychmiast :-) biedni Mężowie sasasasasa

Ja to dziś odpoczęłam konkretnie, obejrzałam dwa filmy. Tatus wziął Synka na zakupy do zabawkowego, ale ostatecznie były to tylko przymiarki do rowerka. No to odpoczywajcie Kochane, grilujcie. Do juterka.

hehe kochane, zapomniałam że tu to czasem lepiej nie mówić na co ma się smak, albo co się jadło bo zaraz się budzą kubki smakowe pozostalych;-) Swoją drogą to bardzo fajne jest i śmieszne te nasze smaki;-)

Witam dziewczynki;)

Dziękuję Wam za wsparcie;***

Na USG wyszło wszystko bardzo dobrze, pan doktor twierdzi, że wręcz idealnie;) Przytyłam tylko 20 dag, he he;) i jestem bardzo radosna dzisiaj;) Powiedział, że na 70% to chyba córeczka;))))

Poxo ja wczoraj chciałam kupić buty i co się okazuje nie kupiłam bo były dziwne moim zdaniem... noga wyglądała w nich brzydko... A chciałam takie na paseczek na kostce bo czółenka mi zawsze spadają....

Miłego dnia kochane;) Lecę do szkoły;/

reklama
Witam dziewczynki;)

Dziękuję Wam za wsparcie;***

Na USG wyszło wszystko bardzo dobrze, pan doktor twierdzi, że wręcz idealnie;) Przytyłam tylko 20 dag, he he;) i jestem bardzo radosna dzisiaj;) Powiedział, że na 70% to chyba córeczka;))))

Poxo ja wczoraj chciałam kupić buty i co się okazuje nie kupiłam bo były dziwne moim zdaniem... noga wyglądała w nich brzydko... A chciałam takie na paseczek na kostce bo czółenka mi zawsze spadają....

Miłego dnia kochane;) Lecę do szkoły;/

Niuniunia20 wspaniale !!! Gra - tu - lu - ję !! No to chyba jak do tej pory pierwsza dama będzie na naszym forum ;-) Chociaż, Ptencer ma mieć parkę, też suuper!
Najważniejsze, że dzidzia się super rozwija:-) I wszystko jest OK :-)

pozdrawiam-y;)

PS u mnie dziś pochmurnie, zjadłam śniadanie, czuję się lepiej niż wczoraj, buziory dla Was kochane:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry