Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ale przebrnęłam,tylko już nie pamiętam co komu odpisać
)!!!
Chyba swój wiek źle podałam

mniam.W sobotę robiliśmy grilla,ale na mięso nie mogę patrzeć,za to sie objadłąm pieczonego chlebka z masłem czosnkowym

no i cenowo fajnie.Jeszcze tylko trzeba dobrze doczytać wagę,tzn czy stelaż jest aluminiowy,bo ja już się nie zgłebiałam.
.Co ja się namęczyłam swoim Buzzem z tym badziewnym przednim kółeczkiem to moje. Małe kółeczka męczą i mamę i dziecko.
i nie ma zmiłuj się.
Super,ze wszystko dobrze i leż cały czas,oby tylko z dzidziusiem było wszystko dobrze!!! trzymaj się kochana!
.
Miała USG w gabinecie ale odmówiła mi wykonania, bo za wcześnie, więc za 4 tygodnie dopiero jest sens robić. Czyli oczywiście wizytę mam za 5 tygodni, dopiero połówkową i już się mega denerwuję, bo tak strasznie chciałam wiedzieć jakiej płci będzie maleństwo. Zaraz zadzwoniłam do A. i kazałam mu skopać jej tyłek za brak wrażliwości na cierpienia biednej młodej matki
Ale moja lekarka powiedziała mi: "przecież nie będzie pani teraz ubranek kupować?" A ja miałam jej ochotę wykrzyczeć: jak to nie, jak to nie? Przecież ja od miesięcy oglądam się za skarpetkami! Mam ochotę zapłacić i pójść na USG gdzie indziej, oby A. mnie powstrzymał bo ja sama nie będę w stanie, ciekawość zawsze zwycięża.
ja wczoraj myślałam że poczułam ale niestety nie był to kopniak ale jakieś bulgotanie ;-) a doskonale pamiętam to odczucie jak dzidziuś kopie, przewraca się, fika 
wiec chyba jeszcze z tydzien bede brac a potem juz odstawie
:-)