ua nas nocka fatalna, wstawalam o polnocy, o 3, i po 5 wtedy to Marika byla cala do przebrania i kapania, zasuwala po domu w samym pameprsie usmiechnieta i zadowolona, ale byla taka slodka ze nie umiem sie na nia gniewac. u nas dalej wirus w glowe zachodze co to jest? no nic jak dzis nie bedzie poprawy to chyba trzeba to skonsultowac z kims madrzejszym. Moja Gwiazda usnela w lozeczku SAMA!!
cocca gratulujemy kolejnego zabka .
winki to lecie tam szczesliwie, chyba masz dobry kontakt z siostra? Olinek na pewno wytrzyma bez Taty, Ciocia sie nim na pewno dobrze zajmie. Udanego pobytu Wam zycze.
onanana superowo, ze to tylko falszywy alarm, ale z uszkami nie ma zartow zawsze lepiej sprawdzic. Skad ja to znam my przerazone zdrowiem naszych Maluszkow, a w chwili wejscia do lekarza objawy znikaja, ale Dzieci troche inaczej przechodza chorobyniz naprzyklad nasi mezowie.:-)
Sabrina niezla z Ciebie dentystka, mi to rzadko sie udaje cokolwiek wykukac w tych zabkach.
Mary beth wow jedna pobudka i to bez wstawania, mozna powiedziec ze przespalas cala noc. amoze Mia potrzebuje jakies przytulanki do spania, zamiast smoka? jak tam sie czujesz po silowni?
nimfii dziekujemy za teksty, dobre z tym alzheimerem :-) u nas jestbdokladnie to samo, Marika jest aktualnie sprawczynia najwiekszego balaganu w domu. a jak z Macka jedzeniem? no to ciekawe czy do roczku pokaza sie zabki.
margana fajnie, ze u Was nocki spokojne. U nas byl bunt fotelikowy, moze dlatego ze brat siedzial w innej pozycji, ale nasze nosidelko spokojnie by wystarczylo do roczku.
maggipka u nas sa oodobne godziny drzemek jak jest normalny dzien, bez zadnych wiekszych wyjsc.