Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Rozniosa mi mieszkanie 
Ciągnoł za drzwiczki az klej od zapiecia puścił ;-) Z tego wzgledu tym razem bawilam sie tylko w zabezpieczenia takim rzepem samoprzylepnym. Kuba nawet tyc szafek nie otwiera. choc jak juz dorwie jakieś drzwiczki to nie chce od nich odejsc - ptwiera i zamyka i tak tysiąc razy. Z szafek jeszcze nic nie wyjmuje, ale z półek owszem. Głównie kosmeyki i środki czystości. Albo jablka - tez ma je w zasiegu reki
bo tak fajnie sie je turla, jak pileczke ;-)
Dzieki mu za to....
Wszystkie potargane....A takze zrwywanie Mackowych naklejek ze ścian w celu - polknięcia 

Obiecuję, że będę już regularnie czytać :*!
A szczerze to mieliśmy spore szanse na bliźniaki bo mój dziadek jest z bliźniaków i męża babcia też. Ale ja dziękuje Bogu, że mam dwa pojedyńcze:-)
Wstawalam do Mii ze 3 razy! M. tez u niej byl. Godzina 3.00, a ona calkiem rozbudzona! 

No, ale jakos dospala do 8.00, M. dal jej butle, po czym jeszcze dodrzemala do 8.30. 

Ale w koncu trzeba to prawko zdac!
dzisiaj marudzenia ciag dalszy lazi za mna krok w krok I marudzi,steka
Sorki ze tylko o sobie ale mam mnostwo roboty przed przyjazdem znajomych no i nadal pisze z telefonu. Postaram sie pozniej wpasc I cos odpisac kochane moje ;-)
i opieke nad bliźniakami w kazdej wolnej chwili? Bo z dwójką to w nocy jest "impreza" - oboje placza, robia kupe w tym samym czasie, chca jesc w tym samym czasie
bez pomocy meza ani rusz
wiem jak kuzynka i szwagierka sobie musialy radzic - przez pierwsze miesiace prawie nie spaly w nocy 
a zwlaszcza w ciązy drugiej ;-) wiem jak cięzko przy takch maluchach i tez bardzo sie ciesze że mam dwojkę w róznym wieku . A pozatym mialam okazje przenosic dwie osobne ciąze - dla mnie piekny okres
A ostatnio mnie kolezanka dobila... mowi że jak sie ma już kilka dzieci (czytaj "dwoje") to rośnie prawdopodobienstwo ze kolejna ciąza moze być mnoga
Nie wiem ile w tym prawdy, ale w sumie moze i tak jest? Moja tesciowa miala dwie cory i zaszla w trzecia ciąze bliźniacza wlasnie....