helenka1986
Fanka BB :)
Mary Dzięki za kawusie
Ja też właśnie piję, może się obudze. U nas dzis pochmurno mokro i zimno.
Angie Jakby mnie tak kasowali w PL za wizyty Olka to mieszkałabym już w kartonie.
Filipkowa Jak wypisywałam dokumenty do PUPu to bytali ile lat ma dziecko i czy ma kto sie nim opiekować, ale może wspomnę że dużo mi choruje to nie zatrudni mnie.
Sabrina współczuję nocki u nas to samo
Nocka kiepska Oli marudny zakatarzony z paszczy się leją litry śliny. Widzę na dole dwie nowe dwójki i spuchniete obydwie górne trójki więc pewnie wylezą. Wstawałam chyba z 10 razy. Mały niechce spać z nami nie da się nawet na śpiocha położyć, przynajmniej nie latałabym co 10 minut do niego. Całą noc bączki puszczał a nie jadł nic nowego. Mój K już na antybiotyku więc pewnie i my dołączymy, Oli smarka i kicha a mnie łeb napierdziela, super roczek będzie.
Angie Jakby mnie tak kasowali w PL za wizyty Olka to mieszkałabym już w kartonie.
Filipkowa Jak wypisywałam dokumenty do PUPu to bytali ile lat ma dziecko i czy ma kto sie nim opiekować, ale może wspomnę że dużo mi choruje to nie zatrudni mnie.
Sabrina współczuję nocki u nas to samo
Nocka kiepska Oli marudny zakatarzony z paszczy się leją litry śliny. Widzę na dole dwie nowe dwójki i spuchniete obydwie górne trójki więc pewnie wylezą. Wstawałam chyba z 10 razy. Mały niechce spać z nami nie da się nawet na śpiocha położyć, przynajmniej nie latałabym co 10 minut do niego. Całą noc bączki puszczał a nie jadł nic nowego. Mój K już na antybiotyku więc pewnie i my dołączymy, Oli smarka i kicha a mnie łeb napierdziela, super roczek będzie.
65 zl za kg ciasta.., poszaleli.... U nas ciasto Luwr jest za 23zl a tort Luwr za 28zl za kilogram
to bardzo lekkie coasto wiec bardzo sie oplaca mi kupic. nawet bardziej niz robic wiec chyba go jednak kupie.... Ale kiedys sprpboje zrobic moze taka mase jak w przepisie ale jednak teraz przed urodzinami Kuby mam za malo czasu.
Dziubnol troszke jogurtu, potem troszke zupki, potem troszke mleka, caly czas za malo aby wyjsc na godzinny spacer. Teraz mi zasnol
Nie chce juz zeby spal na polu bo zimno a on przeziembiony.... No to chyba polece zrobic kapustke zasmazana do obiadu