Witajcie u nas dziś też pochmurno i deszczowo, jakoś dzień zleciał i nawet na spacer nie ruszyliśmy się. Dotarł do nas hipcio pchacz więc Igor zachwycony i zajęty nową zabawką, oczywiście tak jak mowiłyście woli jak go na niej wożę...
Zastanawiam się nad kupnem fotelika i moim faworytem zdecydowanie jest maxi cosi priori, głównie za niewygórowaną cenę, no i jednak dość przyzwoite opinie w testach ADAC. stąd moje pytanie chyba do Mary, bo zdaje się, że masz i chwalisz? Ponieważ nie mam doświadczenia to Cię dopytam, rozumiem, ze nie potrzeba do niego bazy i montuje się na pasach?
gola - też muszę się wybrac do fryzjera i o ile planuję się ściąć na długości bo mam już mega długie i dość zniszczone włosy to grzywkę hoduję i chyba już nie zetnę, bo zawsze się napalę na fryzurę z grzywka a potem zapuszczam latami i znowu ścinam i tak ciągle więc mam dość.
onanana - Igor mi też często łapie się na uszka, ale nie płacze przy tym i robi to jak jest bardzo zmęczony, więc nie zawsze to oznacza zapalenie uszka, ale dobrze że u was już ok.
cocca - super wrzuciłaś zdjęcie z misiem, kurcze pamiętam jak pisałaś, ze będziesz co miesiąc robić nowe, świetnie musi to teraz wyglądać, trochę żałuję, ze sama się nie zmobilizowałam, ale taka już moja natura, że rzeczy które wymagają systematyczności są moją słabością.
juliannna - dobrze, ze u Was już lepiej, wszystkiego naj dla Olka na roczek, mały cwaniaczek wszystkiego chciał spróbować na imprezce ( w sensie rzeczy które przed nim położyliście), hehe
margana - mój cały czas zgrzyta, masakra, w nocy na szczęście nie, ale czekam z niecierpliwościa kiedy przestanie, a trwa to już trochę, na razie ma 8 zębów, po 4 góra i dół.
ankusch - gratki dla koleżanki, moja rodzi w lutym i już nie mogę się doczekać kiedy wymiziam jej córę!Jakoś mi teskno za tymi noworodkowymi czasami, mimo, że teraz też njest super, nawet lepiej to wspominam je z rozrzewnieniem bo Igor musze przyznać, ze był idealnym noworodkiem, spał i się uśmiechał głównie....ehhh
milego wieczoru