Hej kochane!
zaczęłam dziś pisać posta ale Maja mi psikusa zrobiła budząc się po 10 minutach drzemki i mi go potem jakoś wcięło. Maja nadal w domu, aj byłam dziś na 6, jutro też tak idę. Maja już lepiej. Kaszel powoli ustaje, kataru nie ma, jedyne co to czasem słychać jak jej w gardle charczy flegma i jak odkaszle ją to jest ok. Jutro idziemy na kontrolę. Bardzo bym chciała żeby poszła w końcu do żłobka ale boję się jak nie wiem kolejnych infekcji...
angie hehe to Ci los- żabkę będziesz obsługiwać

) ja kompletnie nie mam pojęcia jak wygląda księgowość u Was ale u nas rzeczywiście czasem idzie na głowę dostać. Czasem dostajemy takie perełki do księgowania że we dwie siedzimy i główkujemy hehe ale uwielbiam to! Super że wyniki Kinguni są lepsze!! jaka ona jest dzielna!!!
anus kurde mam nadzieję że u Was to nic groźnego!!
Angun Ty to chyba możesz sobie pozwolić na maszkiecenie?? Szczuplizna przeca z Ciebie!!
maggipka moja już daaawno próbowała pomarańczy i nic jej nie było. Co do karmienia to sama nie wiem do kiedy. moja na szczęście jeszcze nie świruje z dobieraniem się do mnie. może do wiosny pociągniemy?? Angun ma rację- moglabys się nam pokazać i zdradzić kolejną tajemnicę. Wiesz... jakby nie było o nas wiesz już b.dużo!
Cocca kurde ale Twój ma poczucie humoru... heh
helenka kurde czyli co, obyś nie dostała tej roboty?? Widzę że u Was na horyzoncie kolejna choroba... oby was ie dorwala!!
Aneczka kurcze czuję się wyróżniona że zagościłam w Twoim śnie!! Mam nadzieję że byłam tam miła i fajna!
Julianna super że znow jesteś! Mam nadzieję że problemy zażegnane!!
filipkowamama super że byliście w przedszkolu!! Musiało byc super
Mary współczuję takiej nocki ale rano pospałaś! ja dziś miałam pobudke o 4:30 na cycka a potem już nie było sensu isc spać b na 6 do pracy... Kochana a ile u Was teraz jest stopni w ciągu dnia??
mirelka chyba Ty pytałaś co za szkolenie wczoraj miałam. tematyka malo ciekawa dla niezainteresowanych- rozliczanie dotacji unijnych

Przeoczylam posta o tym torcie od Nimfii ale cena mnie zaszokowała ta którą Tobie podali!! dziękuje Ci kochana, u Majeczki lepiej

) fajnie masz z tymi selerami hehe
Ssabrinko mam nadzieję że dziś zasypianie Wam lepiej posżło!! Ale Ty dziś zaszalałaś z robotą!!Ja myłam wszystkie okna na urodizny Majki..
Nimfii fajnie wesoło masz z chłopakami

Wow kochana, ze u ciebie znalazła sie chwila na nudę!! nieźle hehe
Margana graty nowego zęba!! U nas tez było zgrzytanie ale juz o tym zapomniałam! U nas zgrzytanie bylo sporadyczne i trwalo chwilkę
Gola kochana cieszę się że u Ciebie trochę lepiej. dzielna jesteś babeczka!Ty tez taka powsinoga- wiecznie gdzieś chodzisz, jeździsz hehe Ciary mnie przeszly jak pisalas o snie Twojej mamy i o calej tej historii...
Ankusch Ty leniuszku!! hehe Graty dla kumpeli!! Fajna kruszyna

Korzystaj kochana z wolnego Twojego chłopa!!
Syl ja wiem że łapanie się za uszka nie zawsze oznacza ze są zapalone ale wiesz u ans choróbska na tapecie i ost jak lekarka oglądala Maję mówiła ze sa zarożowione...także wolałam sprawdzić
mirelko zajęliśmy 2 miejsce- niesttey bez nagród chociaż nagrody mi się nie podobały bo tylko jedna była dla dzieci a reszta bez sensu- dla mam.. Konkurs wygrało dziecko mojej miłości dawnej (jakieś 14-15 lat miałam;-)). Ja tam uważam ze Maja byla najśliczniejsza

)
nic kochane, coś udalo mi się nadrobić. Padnieta jestem jak nie wiem. Rano pobudka 4;50 do pracy takż ezbieram się myc i spać.
Dobrej nocki!!