reklama

Listopad 2011

maggipka teraz to i mnie zaintrygowalas swoim wygladem :-)
mary beth ja tez jestem uzalezniona od kawy. a jaka najbardziej lubisz? oby Mia odespala nocke.
Gola cos jest z snami, ja malo ktory pamietam, ale mam tak, ze jak mi sie przysni jedna osoba, ktora w ogole nie jest z naszej rodziny, to zawsze tego dnia cos sie dzieje albo zlego, albo dobrego. sny to dziwna sprawa. a sny ciazowe sa ostatnio w ogole na topie na BB. To dobrze ze Polcia dzis twardo spi, udanego dzionka, ubierajta sie cieplo.
ssabrina ​ja tonie lubie samotnych wekendow. jestes dobra, wyrozumiala zonka, bo ja to z tych zolzowatych :-) dobre czasy sie skonczyly. a Ciebie ciagnie do Polski? chociaz na wczasy?
nimfii ale ostatnio przynudzaja w na wspolnej, chyba pomysly sie wyczerpaly.
niuniunia milego urlopowania, a Wikunia pojdzie w swoim czasie.

u nas juz druga drzemka, trzeba sie wziasc za jakas robote. Do wieczorka.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej niuniunia. Na zwolnieniu?Ty chora czy Wika?Pozdrawiamy.

mary beth, anuś ja też jestem miłośniczką kawy. Espresso rzadko pijam, wolę kawy mleczne.Teraz jestem na etapie wybierania prezentu urodzinowego-ekspresu do kawy(na który dość długo już "choruję")...Może któraś z Was coś poleci...coś już tam upatrzyłam(firme) ale modelu to nie wiem...

gola ja też jak sama z dzieckiem jestem to lepiej się organizuję niż jak mam trochę rąk do pomocy:tak:

anus my tak rodzinnie po prostu lubimy sobie poogladac TVN :tak: czyli Na Wspolnej - fakt juz nudne, ale powiem ci ze moj maz oglada to bardziej uwaznie niz ja :sorry: on ni przegapi zadnego odcinka, ja czesto przegapiam albo ogladam polowe. A poza tym filmy wieczorne, czy mam talenty i inne master chefyy :-) Lubie to ;)

Niuniunia A co tam u was slychac?i czyzby i was choroba dopadla ze na zwolnieniu jestes?Pozdrowionka ;-)
anus Ja to chyba bardziej typ samotnika jestem I lubie se posiedziec sama wtedy zawsze moge na spokojnie cos przemyalec albo porobic to co lubie a moj chlop to znowu nie usiedzi na tylku wiec czasem dobrze jest jak se gdzies pojdzie ;-)

Ostatnia edycja:
AnnaJ007 MY MAmy taki
DeLonghi Magnifica Bean to Cup Espresso Coffee Maker / Machine ESAM4200.S 8004399322646 | eBay
Mamy bardzo twardą wode i czesto (co połtora miesiąca) zapala sie lampka, że należy go odkamienić. Ja tez wole kawy mleczne, a moj mąż woli "małe czarne" :-) mielismy kupić na kapsułki, ale kapsułki sa drogie i obliczylismy, ze skoro pijemy srednio 4-5 kaw dziennie to szybko nam sie zwróci, ten ekspres. Uzywamy rok i jestesmy bardzo zadowoleni.
Sabrina TO ciesz sie ciszą i spokojem i zeby Sami dał Ci pospać w nocy.
Nimfii moj maz tak samo, czasami nie uslyszy jednego słowa i przewija zeby zrozumiec, a ja tak w locie zawsze ogladam- jak wszystko

ANUS ano wlasnie ja tez tak w locie ogladam. Zazwyczaj na poczatku serialu szykuje kolacje a potem co chwile mnie ktorys z chlopakow zaczepia :-P zreszta nie pamietam kiedy ostatnio jakikolwiek film lub serial obejrzalam w calosci.

Cześć dziewczyny, ja jakaś zmęczona dzisiaj jestem, Franek własnie zalicza 2-gą drzemkę i pewnie za chwilę się obudzi:-( Dostał dzisiaj prezent od chrzestnej (zamówiła, żeby przyszło bezpośrednio do nas, bo mieszka od nas kilkadziesiąt km) super wykładzinę z drogą do pokoju Frankowego:-)
nimfii fajnie, że tyle dzieci u Was, ja niestety jestem najmłodsza w rodzinie i to w sumie dużo młodsza, i pamiętam jak beznadziejnie było, jak były jakieś zjazdy rodzinne, zawsze mnie wszyscy odpędzali (nikt nie chciał bawić się z gówniarzem i Franek będzie miał tak samo...
Angun będziemy się starali ale jeszcze nie teraz:-)
anus można tylko pozazdrościć takiej opieki medycznej! Dobrze, że dzieci już lepiej sie czują.
mirelka straszne ceny u Was za torty:szok: ja też się wkurzyłam, ale ładnie przeprosił, także zostało mu szybko wybaczone;-)
helenka współczuję takich nocnych przebojów. Oby szybko choroby się u Was skończyły!
Gola dlatego, że tak zimno, Franek śpi w takich cieplutkich pidżamkach:-)
Margana ja też miałam dokładnie o to samo pytać, bo Franek 1-sszą drzemkę ma około 11-12:30 a 2-gą drzemkę ma między 15:30-16 i śpi około godzinki. Do spania idzie parę minut po 20-tej.
syl, ja bardzo żałuję, że Frankowi nie zrobiłam fotki od razu jak dostał tego misia i zaczełam dopiero od 3 miesiąca na roczek chcemy mu zrobić taki plakat z tymi zdjęciami, ale to dopiero jak skończy roczek, bo musi być ostatnie zdjęcie:-) potem zamierzam mu robić na urodziny takie fotki;-)
Angie nie mogę się doczekać fotki Kingusi! Jeśli chodzi o rehabilitację, to mój siostrzeniec (autystyk, z lekkim upośledzeniem fizycznym- ma słabe napięcie mięsniowe rąk) ma rehabilitację od lat 2 razy w tygodniu a do tego codzienne ćwiczenia w domu, u niego jest jeden problem on w domu szybko się rozprasza i po ok 10 minutach zaczyna zasypiać ze zmęczenia, dlatego tak ważne są rehabilitacje poza domem.

Oczywiście zanim skończyłam pisać, Franek już zdążył sie obudził, zjedliśmy podwieczorek, czyli skończenie jednego posta zajęło mi prawie 2 godziny;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry