Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Szybkiej przeprowadzki życzę i wracaj do nas w nowym lepszym roku.
wiem.... ja tez bede spac spokojniej
Skierowanie na USG mam juz tylko ze mnie nie zapisali w rejestracji w grudniu bo NFZ brak kasy
Kazali sie zglosic w styczniu
Jeszcze jutro zadzwonie do przychodni to moze choc termin mi ustala na jakis dzien
A mamografie to mi gin powiedzial ze moze mi dac jesli bym miala jakis kiepski wynik w krwi czy USG, ale pomysli nad tym jak przyjde z wynikami.
Co prawda zakatarzony byl dwa dni ale mysle ze to wirus klasycznie bo wszyscy mielismy. 
Kuba nie umie sie nimi bawic zgodnie z zastosowaniem a Maciek wrecz jest zachwycony tymi zabawkami dla maluszkow
Fontanna pilek robi furore ;-) A takze grajacy mikrofon i łowienie rybek na magnes - to wszystko byly zabawki Kuby! Maciek dostal kilka gier edukacyjnych oraz pudełko na skarby i zegarek z Zygzakiem McQueenem 
Chodzil po gosciach w Wigilie i zbierał "wiecej pieniążków na książki" jak on to mowi ;-) Uzbieral 50zl
Swinka mu sie wczoraj rozbila niestety ale dzis pojechal z tata kupic jakas inna skarbonke metalowa albo plastikowoa i bedzie sie uczyl oszczednosci
jak na razie wyciaganie kasy od innych idzie mu perfekcyjnie
Po kim on to ma? 
Ja jak byłam mała też zbierałam kasę aż mi się 100zl uzbierało, miałam chyba 7 lat i byłam zachwycona
poszłam sobie kupić nową barbie od razu
Mysle ze bedzie mial satysfakcje ze kupil cos "za swoje" a nie ciagle prosi sie rodzicow czy mu kupia ;-) Zobaczymy.... Poki co mowie ze z niego chyba polityk bedzie bo doskonale daje sobie rade wyciagnac pieniadze od innych