Cześć dziewczyny, Franek śpi, mama śpi, więc mam chwilę:-) Ostatnio zmieniłam Frankowi drzemki, bo druga wypadała mu za późno i zaczynał coraz później zasypiać wieczorem a potrzebujemy z mężem trochę czasu tylko we dwoje, bo ostatnio nam go brakuje, szczególnie jak mama jest po chemii. Teraz ma jedna drzemkę od 13-16 (oczywiście plus minus, bo przeważnie śpi 2-2,5 godziny), ale o 19 je kaszkę, jest kąpiel i przed 20-tą w łóżeczku

Na polu wiosna, więc korzystamy ze spacerów, choć zawsze mam mieszane uczucia w co ubrać Franka, u nas zawsze zdradziecko wieje, pod domem spokój, bo pozasłaniane ze wszystkich stron a tylko wyjdziemy kawałek dalej to jak w kieleckim (nikogo chyba tym nie obrażę;-)).
Ssabrinaa, Niuniunia współczuję choroby maluchów!
Angun u mnie ten sam problem z zębami, szczególnie, że idą mu 4, chyba czwórki, ale nie da popatrzeć ani dotknąć. Ja mu daję szczoteczkę do łapki i niech sobie ją choć pogryzie, zawsze coś daje, ja mogę 2 ruchy wykonać i jest wrzask
aaa_aniusia witam, szczególnie, że z mojego byłego osiedla jesteś:-) trzymam kciuki za badania!
Aneczka u nas też bunt i dokładnie takie samo zachowanie, nie wiem skąd on to ma, czasami aż się boję, jak tą głową gdzieś się zama****e, żeby sie uderzyć:-(
Ponko do czerwca masz czas ja też mam usg zrobić w pierwszym tygodniu co mnie zdziwiło, bo ostatnio nie miałam takich wytycznych, ale wszystko sie zmienia, u mnie jest ten problem, że mam strasznie rozchwiane cykle i nigdy nie wiem, kiedy mi wypadnie pierwszy tydzień, więc jak mam sie zarejestrować
Niuniunia gratki dla Wiki, teraz Ty też się nabiegasz;-)
Zmykam coś ugotować mojemu M.:-)