reklama

Listopad 2011

Wanienkę polecam zwykła bez bajerów bajery to zbędny wydatek - miałam kilka i nie korzystaliśmy wcale. :tak::tak:
Idźcie na szkołę rodzenia dziewczyny super sprawa - tam naucza jak fachowo kąpać - my się tam nauczyliśmy z mężem i razem zawsze kąpaliśmy Tosię.

A co do mat to tez muszę kupić jakąś fajną polecam zabawki tiny LOVe i matę kupię tej właśni firmy.
Huśtawki nie planuję.:-D:-D

reklama
Hej laski,
Widzę, że zakupowo się zrobiło. Ja obiecałam mężowi, że o zakupach pomyślimy najwczesniej w 6 m-cu. Ciężko mi z tym postanowieniem, rozglądam się po necie ale nie kupię nic wczesniej jak obiecałam

Sabrina wszystkiego najlepszego! Mam nadzieję, że twój mąż przygotował wczoraj super niespodziankę!

U nas nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Powoli zaczynam wariowac, już mnie tyłek boli od leżenia. Poszłabym sobie na jakis spacer

Buziaki!

HEJ KOBIETKI :-)właśnie wróciłam z zakopca :-D:-D
trochę poczytałam by nadrobić choć trochę jak mnie nie było:laugh2: pogoda dopisywała tylko sobota lipna padało cały dzień - ale poszliśmy na jakieś termy ale z racji mojego błogosławionego stanu mogłam pluskać sie tylko w 2ch basenach :crazy: dzidzia i ja zniosłyśmy pierwsze wspólne kąpiele dobrze jak i górski klimat :-p szykuje mi się w brzuchu mała podróżniczka he he
saabrina jAK dobrze doczytałam miałaś święto -WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE :) OD KATI I JEJ BĄBELKA W BRZUSZKU :))))
CO do Waszego ostatniego tematu wanieniek mama na zajączka kupiła mi już taką zwykła w netto i mi pasi dokupię tą gąbeczkę i będzie si :) pozdrawiam Was serdecznie - brakowało mi tego pisania z Wami :-):-):-)
ps. ja obserwuję mamy z wózkami i staram się wyłapać jakiś konkretny dla mnie

Ostatnia edycja:
Ponko gratuluję ruchów maluszka!!! Ja też już chcę ! ;-)

Dziewczyny ja mam zamiar kupić taki leżaczek Fisher Price jak Ty pokazałś alma i zastanawiam się też nad huśtawką też z FP, są owieczki, zajączki - znajomi mają i chwalą sobie bardzo :)

Wiesz co, czytałam o tych leżaczkach fisher price całą masę i są podobno bardzo odradzane przez pediatrów i fizjoterapeutów bo bardzo psują postawę dziecka. Akurat większość z serii FP są zakrzywione podobnie jak foteliki samochodowe i maluszkowi można przez to poważną wadę kręgosłupa zafundować. Podobno sprawdzają się dopiero od 6mca bo maluszek może już w większości przypadków siedzieć, ale na pewno nie od urodzenia. Oparcie leżaczka powinno być proste, a te z FP raczej tego nie zapewniają, o ile oczywiście się nie mylę. Poszukajcie sobie może jeszcze o tym, bo czytałam na ten temat jakiś tydz. temu i trochę informacji znalazłam.

Co do wanienki, my mamy taką zwykłą od koleżanki, a teraz ona ma większą, z termometrem i też sobie chwali. Tak więc może ten zakup nas ominie i też dostaniemy "w spadku" te drugą ;)

Kati, dobrze, że wyjazd Ci się przysłużył :)) Przydaje się taki wypoczynek co jakiś czas ;)

A ja jeszcze się pochwalę - dzisiaj parę razy, jak leżałam, poczułam takie delikatne puk puk! :-) Mam nadzieję, że się nie mylę i to jest moje maleństwo. Super uczucie!

ale macie fajnie z tymi ruchami :-) ja chyba nie odczówam nic- albo tak mi się wydaje , mam jakieś napięcie kłucia ale to chyba nie to :-( a co tam mam jeszcze czas- jest opcja też taka że mam trochę sadełka i przez to może pózniej to odczuję:-D do tłuszcz jest takim amortyzatorem he he ale jak jechałam i na ostrych zakrętach czułam jak coś mi się w brzuchu obija i trochę uciska na bok, może to dzidzia w tych wodach się przemieszczałam sama nie wiem ale na prostej tego nie miałam :)

Dzień dobry ciężaróweczki:-)

Wczoraj spędziliśmy z moim bardzo udany dzień, mieliśmy jechać do kina, ale skończyło się na bilardzie ze znajomymi, a później kolacją w karczmie - ledwo zatoczyłam się do domu tak się objadłam:-D

Ponko thnx za informację, faktycznie podowiaduję się solidnie przed zakupem;-)

Śląsk od rana skąpany w promieniach słonecznych, bardzo cieplutko i przyjemnie:-D Zaraz się zbieram za odkurzanie, pościel na balkon i wybędę do dziadka, szkoda takiej pogody na siedzenie w domu.

Jestem przerażona sprawą ze skażonymi z Hiszpanii szczepem bakterii coli warzywami, nie będę na razie absolutnie kupować sałaty, pomidorów i ogórków, koszmar!

Witajcie poniedziałkowo dziewczynki!!!
Za nami pierwsza noc w nowym mieszkaniu, sen miałam trochę rwany, ale wiadomo, do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić, przede wszystkim do nowego łóżeczka ;-) Teraz będę szaleć i układać rzeczy w kuchni, żeby trochę rozładować ten "kartonowy" bałagan. Fajnie jest być tak całkiem na swoim a pogoda przepiękna, także jeszcze mocniej się uśmiecham.
Dziś wreszcie wybieram się do fryzjera, bo byłam chyba 4 miesiące temu a nawet dłużej i muszę się doprowadzić do normalnego stanu.

Słonecznego dnia Mamuśki!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry