julieet- no właśnie jakiej rasy są pieski? Ja mam labradora inteligetne psy i kochana, zawsze mówie, że do człowieka brakuje mu tylko mówienia naszym językiem, bo zachowuje się jak my
Angum- myśmy 1,5 roku temu wpowadzali się do kupionego mieszkania, ale później je sprzedaliśmy i zrobiliśmy sobie mieszkanie u mojego męża na wiosce z budynku gospodarczego, mamy teraz wielkie podwórko, działki jest tu tak cicho i spokojnie dziecko będzie miało gdzie się bawić, szkoda mi było tamto mieszkanie sprzedawać, ale mój miał daleko do pracy, a ja byłam sama w domu, teraz nie daleko teściowa mieszka pomoże mi zrobi obiad przyniesie, bo muszę leżeć. U mnie nie ma problemu, gdzie wstawić wózek nie muszę go wnosić, bo mam parter i tylko wystarczy wjechać, chcieli byśmy chociaż do 1,5 roku zrobić dalszą częśc budynku, bo na razie mamy 50m sypialnie, łazienke i aneks kuchenny połączony z salonem, a chciałabym mieć później pokój dla małego nawet zrobić już dwa pokoiki, bo chcę za 2 lata drugie dzieciątko, i salon byśmy odrazu osobno bez kuchni zrobili... Tylko kase mieć hehe

a z tym trzeba czekać już na 50 m wydaliśmy 30 tys, bez mebli chociaż były mury i dach.