reklama

Listopad 2011

reklama
ale co z tego, że ma dużo punktów Allegro, przecież ludzie oceniają jego jako sprzedawcę, a nie wózek :-)
poczytaj opinie w necie i wtedy się decyduj, bo możesz się nadziać na jakiś badziew, na zdjęciach może zupełnie inaczej wyglądać niż w rzeczywistości

Angun gratuluję przeprowadzki:)) Zazdroszczę, bo my jesteśmy na etapie wymiany mieszkania i pewnie cale wakacje będziemy remontować:wściekła/y: No ale cóż, tak sobie wymyśliliśmy to tak będziemy mieć;-) Mam nadzieję ż jakoś sprawnie nam to pójdzie. Ja też, tak jak julieet poproszę o jakieś foki, może nas zainspirujesz;-)
julieet Ty koniecznie daj fotkę swojej psinki!! Czyim terapeutą ma być Twój piesek, takim dziecięcym czy jak?? Ja się nie bardzo na tym znam i na psich rasach tez się nie znam, ale pieski uwielbiam:-)
A co do wózka to ja jakoś nie umiem narazie się określić co mnie interesuje. na pewno duże pompowane koła musi mieć, ale to chyba podstawa dla większości z nas, poza tym fajnie jakby nie był zbyt ciężki. W nowym bloku będziemy mieszkać na 3 piętrze. Podobno jest wozkownia, ale chyba nikt z niej nie korzysta. Zobaczymy, jak coś to będę trzymać stelaż w aucie, więc ważne żeby się łatwo składał. No ale lekki gdyby był tez by sie nic nie stało.
Bylismy ostatnio z D. w komisie dla dzieci u nas w mieście i wybró jest duży. X Lander z 2010 3 w 1 kosztował 1200 zł nic nie zniszczony. I Pani chwaliła X-landery i Tako jumper. odradzala z kolei Mutsy. Musze kiedys usiaść i poczytac o tych wózkach, bo bardzo dużo tego:/

julieet- no właśnie jakiej rasy są pieski? Ja mam labradora inteligetne psy i kochana, zawsze mówie, że do człowieka brakuje mu tylko mówienia naszym językiem, bo zachowuje się jak my :)

Angum- myśmy 1,5 roku temu wpowadzali się do kupionego mieszkania, ale później je sprzedaliśmy i zrobiliśmy sobie mieszkanie u mojego męża na wiosce z budynku gospodarczego, mamy teraz wielkie podwórko, działki jest tu tak cicho i spokojnie dziecko będzie miało gdzie się bawić, szkoda mi było tamto mieszkanie sprzedawać, ale mój miał daleko do pracy, a ja byłam sama w domu, teraz nie daleko teściowa mieszka pomoże mi zrobi obiad przyniesie, bo muszę leżeć. U mnie nie ma problemu, gdzie wstawić wózek nie muszę go wnosić, bo mam parter i tylko wystarczy wjechać, chcieli byśmy chociaż do 1,5 roku zrobić dalszą częśc budynku, bo na razie mamy 50m sypialnie, łazienke i aneks kuchenny połączony z salonem, a chciałabym mieć później pokój dla małego nawet zrobić już dwa pokoiki, bo chcę za 2 lata drugie dzieciątko, i salon byśmy odrazu osobno bez kuchni zrobili... Tylko kase mieć hehe :P a z tym trzeba czekać już na 50 m wydaliśmy 30 tys, bez mebli chociaż były mury i dach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moja suczka jest rasy Golden Retriever, szkolę ją z dogoterapii będzie pracowała z dziećmi niepełnosprawnymi, głównie niedowidzącymi, z porażeniem mózgowym oraz z osobami starszymi, ale też w normalnych przedszkolach. Oto moja Kana vel Kanalia :-)

16835549544511775665754.jpg

a tutaj jak była całkiem malutka:
60053426544412756657547.jpg

Przesłodka psina :-D My chcemy sobie labradora kupić, ale poczekamy, aż maluszek będzie trochę większy. Teraz nie mam siły na moje 3 piętro wchodzić a co dopiero z pieskiem latać :-p

Juliett słodka psinka.Goldeny to są super przyjacielskie psiaki,uwielbiają dzieci!
Onanana fajna okazja z tym Xlanderem:tak: 3 czy 4 kołowy? Mi się mutsy też podobają i na oko są to praktyczne wózki,ale opinni żadnych nie słyszałam. No i i mutsy jumer mają sapcerówki przodem do rodzica,a xlandery nie.

Kurcze i mnie gardło zaczyna boleć:szok:

Ostatnia edycja:
ponko, myśmy też na 3cim piętrze mieszkali, ze szczeniakiem to była masakra, musieliśmy ją znosić na rękach do mniej więcej 4-5 mc żeby chronić stawy, z labami jest tak samo, też mają duże ryzyko dysplazji, także z takim szczeniorem, to też jak z małym dzieckiem :-)

julieet jaka ona piękna!!!! Śliczna psina i jak słyszę o tych wspaniałych pieskach, które mają w sobie taka moc uzdrawiania ( te terapie z dziećmi, osobami niepełnosprawnymi), ile te psinki wnoszą radości w ludzkie życie to płakać mi się chce!! Ucałuj Kanę ode mnie i pogłaskaj ją!!!

reklama
dzięki onanana, chociaż ona tak słodko wygląda, to czort z niej też jest niezły, ale fakt, zwłaszcza do osób niepełnosprawnych ma jakiś dar, nawet jak czasami spotkamy kogoś na ulicy, to ona strasznie do takiej osoby ciągnie, a tacy ludzie ogromnie się cieszą z kontaktu z psem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry