reklama

Listopad 2011

julieet przeslodka masz ta swoja psinke :-) No i wiadomo z pieskiem czasem trzeba jak z dzieckiem zwlaszcza jak jest male :tak::-)
U mnie z wozkiem zaczyna sie problem jak mi sie kiedys jakis podobal to teraz klapa i caly czas szukam :oo2:
Pytanie do Madzia czy mialas doczynienia albo ktorys z Twoich znajomych z wozkiem angielskim Hauck,sa dosc tanie no i dosc takie solidne no a w razie nieudanego zakupu w przyszlosci duzo kasy bym nie stracila i zawsze mozna go wymienic na cos innego.

reklama
andrzelika1989 nie kupuj tego wózka moja koleżanka taki kupiła nawet kolor ten sam i niestety miesiąc temu musiała kupić nowy :( ciężki, niefunkcjonalny, ogólnie ona odradza :)

a to mój labrador fado ma dwa lata jest bardzo mądry i inteligetny mamy w rodzienie autystyka kiedy przyjeżdza tu mojego męża brat z chorym synkiem to nasz pies nie opuszcza go na krok przynosi mu piłke łazi za nim wogóle te rasy są bardzo pomocne jak i golden tak i labrador kochają dzieci jak i wszystkich ludzi i pragną być blisko i zawsze mają chęć coś przynieśc, mój nam wszystko przynosi nawet patelnie :) hehe daje piątki no a bardzo kocha pływać. Ładna twoja sunia i pieski
hgj.jpg

Ssabrina ja nie miałam Haucka,ale wiem,ze w UK są bardzo popularne,z tym,ze ja przyznam nigdy nie widziałam takiego z gondolą,przewaznie z wpiętym fotelikiem.No i te które widziałam miały raczej małe kółka piankowe,ale pewnie są modele z pompowanymi,nie orientuje sie zbytnio:sorry2: Wydaje mi się,ze to dobra firma,ale warto poczytać opinie na jakimś forum wózkowym,wiem,ze tu na BB jest taki wątek i chyba jeszcze na gazecie.pl
Ten znalazłam i wygląda w miarę fajnie http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-i-coo-vario-black-lime-p-n-i1636838705.html

Ostatnia edycja:
Nimfii myślę, że jak będziesz szukała tych wszystkich mebli i porównywała ceny to dacie radę;) Wierzę w Was i trzymam kciuki;))) Ale może kupcie najpierw te najpotrzebniejsze rzeczy, a późńiej będziecie sobie na spokojnie tzw dopracowywać mieszkanko;) Ale wiadomo, że nie ma jak to od razu wszystko choć każdy robi jak ma życzenie;)

;)

Musimy zremontowac mieszkanie wczesniej :tak: Bo przenosimy sie z malego pokoju do duzego. Maly pokuj zrobimy dla Macka (musimy kupic mu łóżko, bo n razie śpi w tym ze szczebelkami). A w dużym pokoju bedziemy my i noworodek. Na chwile obecna nie mielibysmy gdzie wstawic kolejnego lozka dla dziecka wiec remont konieczny.
Co prawda z wiekszych zakupów to tylko łóżko dla Macka - reszta zostaje po staremu tylko w innym układzie, ale same rzeczy dla noworodka zajma sporo miejsca i jeszcze beda kosztowac - to czego nie mamy.

andrzelika ten wozeczek tez ogladalam - gdyby tylko mial wiekszy kosz na zakupy :sorry: W tym ci sie zmiesci jedna mala siateczka na moje oko.
Zgadzam sie z dziewczynami ze warto poczytac opinie o produkcie np tutaj
Cokupic.pl - opinie o produktach, dowiedz się co kupić!
Sama sie nacielam na wózek, ktory kupilam z polecenia mojej mamy. Ogladalam duzo wozkow w sklepach i wydawalo mi sie ze nowy wozek za 500zl to rewelacja i w cenie i w jakosci, a tu pomylka! Ponarzeklam na ten wozek ile sie tylko da, dlatego teraz dokladniej posprawdzam opinie nim kupie wozek ;-)
No i jeszcze taka uwaga - na Allegro na promocjach sprzedaja czesto wóżki wadliwe, albo takie ktorych nikt nie chce kupic z jakiegos powodu. Dlatego co sie zobaczy na żywo to o niebo lepiej ;-)
A łóżeczko mamy drewniane i takie zostanie :tak:

margo84 jeśli chodzi o wage nie szkodzi nie musze go nigdzie wnosić, chodzi o to żeby się nie rozlatywał tylko po paru miesiącach, ja i tak rodzine mam blisko także nigdzie nie będę zabierała tego wózka autem. A twoja koleżanka tylko narzeka na wagę, czy też się jej rozchodzi wózek?

jeszcze jest taki waży 4 kg tylko, ale ja nie chce takich kół wogóle jak patrze na taki wózekto wydaje mi się, że zaraz się rozpadnie, wole masywny http://allegro.pl/wozek-arte-alu-3w1-aluminiowy-super-lekki-4xgratis-i1641466476.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moja suczka jest rasy Golden Retriever, szkolę ją z dogoterapii będzie pracowała z dziećmi niepełnosprawnymi, głównie niedowidzącymi, z porażeniem mózgowym oraz z osobami starszymi, ale też w normalnych przedszkolach. Oto moja Kana vel Kanalia :-)

16835549544511775665754.jpg

piekna psina i super ze zdecydowalas sie na szkolenie:) znaczy ze macie ogromne serducha:))))

a tutaj jak była całkiem malutka:
60053426544412756657547.jpg

Przesłodka psina :-D My chcemy sobie labradora kupić, ale poczekamy, aż maluszek będzie trochę większy. Teraz nie mam siły na moje 3 piętro wchodzić a co dopiero z pieskiem latać :-p
oo a labki to tez bardzo przyjazne i kochane psy....wlasnie albo bedziemy sie decydowac na labka albo na goldena jak nam dziecie podrosnie:) bo chcielibysmy zeby sie nam synek wsrod zwierzakow wychowal:) jeszcze myslalam o jakims kochanym kunedlu ze schroniska bo one bardzo potrzebuja domkow.

A co do wozka, to ja nie ogladam na razie nic ale na ten okres zimowo-wczesnojesienny raczej zdecydowalambym sie na cos uzywanego a spacerowke kupilabym juz za rok jak bedzie cieplej i nowa.

andrzelika Twoja psinka też prześliczna!!! Fajnie, ze jest taka pomocna i towarzyska, bo jak Twojego nie ma w domu to masz towarzystwo i to doborowe;-) ja też bym chciala pieska, ale to duża odpowiedzialnośc a nas calymi dniami nie ma w domu i piesek by sie tylko męczył. Jak byłam mała to tata mi podarował kundelka- Perełkę. Mialam wtedy jakies 8 lat, a ona żyje do dziś z tym ze została z moimi rodzicami. Tata to jest jej pan i innych w sumie nie uznaje. Teraz jest już bardzo słaba, nie słyszy, nie widzi ma kiepsko z chodzeniem. szaleje tylko jak widzi kota, to az wszyscy z niedowierzaniem na nią patrzą jak biegnie:-) W ubiegłym roku przed Wielkanocą zdawalo się że koniec juz z nią. Nie chodziła wcale, nie ruszala się, nie jadla, nie piła. Na siłę wzięłam ją z domu do weterynarza, tata już był na mnei zly ze z nią jadę i jej nie przywioze bo na pewno ja uśpią. Żegnał się ze swoją psinką, płaczu było co niemiara. Pojechalyśmy z mamą i co się okazało miala jakiegoś wirusa, miała 41 stponi gorączki i zamknęła ta temp. termometr!! Dostała kilka zastrzyków, zaczęła jeść i pić, i ajka była nasza radośc jak na drugi dzien sama poszła na dwór za potrzebą. Kilka dni dostawała zastrzyki i wróciła do nas:-) Ale się rozpisąlam na temat tej mojej psinki, ale jakoś tak ze wzruszeniem to wspominam. Perełka jest kundelkiem ale za to bardzo mądrym. A moi teście mają Yorka i tak go rozpuścili ze na widok tego psa i ich gadki do niego i zachowania debilnego aż mi się słabo robi:szok:

reklama
onanana, bo psy, to jak członek rodziny, ja zawsze miałam psa i kocham wszystkie psy, taką mam szajbę i już :-) a Yorka też posiadam, mieszka teraz u moich dziadków, ale jak się przeprowadzimy, to znowu będzie z nami, no cóż to takie kanapowce, nie należą do najmądrzejszych, ale też są kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry