Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gola84- nie ma sprawiedliwości właśnie na tym świeciezastanawiałam się z mężem, czy by nie wyjechał do pracy za granice chociaż na 3 miesiące póki dziecka nie ma, a ja pojechałabym do mamy, bo tu sama nie chciałabym być na wiosce, tylko szkoda się zwalniać, bo ma umowe na czas nieokreślony, ale kiepsko teraz zarabiają powiedz co to jest zarobić 1600zł śmiechu warte dla faceta, kobieta ok rozumiem żeby tyle zarobiła, ale on się narobi i tyle pięniędzy, a tu kredyt 733zł, telefon, cyfra, net, prąd, życie, paliwo no tragedia dobrze, że mam jeszcze chorobowe teraz, niestety będę musiała iśc do pracy conajmiej po pół roku porodu, bo nie wyrobimy, nie chcę zostawiać maleństwa, ale będę musiała.
a ja tak z innej beczki na chwile, dziewczyny można pić herbate miętową w ciąży, bo ja bardzo lubie i nie wiem jak to z tym jest...
Poxo co do garniturów to ja stwierdziłam, że mój sobie kupi na bazarze różyckiego bo tam już sobie upatrzyliśmy jeden ładny szary garnitur. On nie musi mieć z salonów garnituru bo praktycznie wszędzie są takie same więc takiej wielkiej wagi do garnituru nie przywiązujemy. Ważne by był ładny.
Jutro pierwszy dzień w naszym domku!
A tymczasem odpoczywam po pakowaniu - chyba z 50 pudeł i ze 20 worów tu mam!

ale z tego co piszesz o swoim mężczyźnie... to ja bym się na Twoim miejscu nie pchała za granicę z dzidzią i kimś, kto nie chce ustabilizować swojej życiowej sytuacji (bo pamiętam, że mówiłaś, że nie chce się żenić itp...)... JA MÓWIĘ O SOBIE... (żebyśmy się źle nie zrozumiały)... musiałabym się porządnie zastanowić nad tym... zwłaszcza, że byłabym na jego utrzymaniu przez pewien czas zanim nie zrobiłabym magistra za granicą... i rodziców brak w pobliżu w razie jakiejś pomocy (choćby dobrego słowa...)... Nie wiem, przepraszam za tą dygresję... ale nie umiem milczeć, jak coś mnie "boli"... 
moj przy pierwszej ciazy tez niezbyt podchodzil do tego wszystkiego a i jak czasem zaczelam mowic ze mnie kregoslup boli albo cos to bylo ze od czego...no szkoda slow.... ale przy tej ciazy jest calkiem inny moze dlatego ze poprzedniego malucha stracilismy i teraz chyba poszedl po rozum do glowy 
:-)ładny wózek prawda gondola 77cm wózek ARTE 3X3 3W1 GRATIS-- parasolka-- uchwyt (1621334585) - Aukcje internetowe Allegro dużo kolorów do wyboru tylko nie wiem, czy ma dobre opinie, waga 6,9kg, koła pompowane...
Onanana, u mnie jeszcze gorzej, wg A. ciąża to nie choroba i nadal mogę robić wszystko to samo. Bo przecież brzucha prawie nie widać, czyli wiele się nie zmieniło, nie?![]()
Onanana- bardzo chciałabym mieć laptopa,ale teraz dużo wydatków i nie ma jak kupić
Gola84- u mnie czyste niebo i słoneczko na razie na burze nic nie zapowiada...
Ponko- może nie choroba, ale nie można pracować jak kiedyś nie ważne, że brzucha nie widać, od wysiłku ci się coś stanie i będzie sobie w brodę pluł, mój rozumie, bo wie jak jest.
Dziewczyny stąpneło mi się nogą tak mocniej bo nie zauważyłam stopnia nic chyba małemu nie będzie co nie?
Cześć wszystkim!
Ja tylko przelotem z pozdrowieniami! Wybaczcie, ale przeprowadzka w toku, już ledwo żyję przez to pakowanie...Jutro pierwszy dzień w naszym domku!
A tymczasem odpoczywam po pakowaniu - chyba z 50 pudeł i ze 20 worów tu mam!
![]()
Miłego wieczorku! Będę wlatywać częściej po przeprowadzce!