hey dziewczyny ja nie śpie dziś od 4 rano coś nie mogę martwię się sprawą w sądzie z tym hydraulikiem jestem pewna, że ten oszust wygra :-(, boje się tylko kwoty zapłaty, bo mam kredyt i inne rachunki, jestem pewna, że przez to będziemy mieli problemy finansowe, dobrze, że rodzice kupią chociaż nam wózek i fotelik.
Od wczoraj mam raczej ruchy małego są takie delikatne :-), jak przykładam detektor do brzucha, bo chcę go posłuchać to mały po chwili mi ucieka, bo puls nagle znika i zaraz dostaje letkiego kopniaka, wkurza go to chyba, pytałam lekarza, czy nie szkodzi to małemu to powiedział, że nie chyba, że używałabym go codzienie po 4 godziny.
Inka20 - mi ciągnął się ból cały tydzień ostatnio też się wystraszyłam byłam u lekarza i wszystko ok, powiedział ,że może od zaparc,albo zapalenie pęcherza tym bardziej jeśli pieczę trochę jak się siusia, od tego też może boleć brzuch, teraz mnie przestał,a mam też nie raz jak Gola84, że napina mi się i mam letki skurcz z nerwów, albo tak o bez niczego. Nie martw się jeśli masz obawy zadzwoń do lekarza, powiem szczerze jeśli coś ma być nie tak w tym miesiącu ciąży to nawet lekarz nie pomoże utrzymać ciąże wiem coś o tym każą poprostu czekać, czy płód przetrwa,czy nie dlatego wiem, że jak mam plamienie, czy coś to oni nic mi nie pomogą, tylko wciąż będę brać luteine i leżeć czekając, wiadomo na szyjke która szybko się skraca mogą zaradzić szewek, albo dać tabletki potrzymujące, ale nic więcej, to jest jeszcze za małe maleństwo, inaczej już w 6 miesiącu. Ból nie oznacza zawsze coś złego, mnie przy pierwszej ciąży do poronienia nie bolał ani razu czułam się świetnie nie spodziewałam się, że coś może być źle.