Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

mam automat i czasem z niego korzystamy ,ale u nas chleb w sklepie pyszniutki ,za to w pl mamy zamiar kupić drugi bo tam chleb smaczny tylko w pierwszy dzień jak świeży (to moje zdanie) ,za to bardzo często robię ciasto drożdżowe w automacie tzn używam programu do ciasta drożdżowego i robię placki albo pizzeA ja byłam u koleżanki, mają urządzenie do pieczenia chleba, bardzo zachwalała, mówi że praktycznie wcale chleba już nie kupują, jak mi dała spróbować, to smak genialny, ma któraś z Was?
,super sprawa :-)powiem ci że moje koleżanki mówiły że w tarnowskim szpitalu nie wolno używać majtek ani jedno ani wielorazowychZ własnego doświadczenia wiem że do porodu to najlepiej stara koszula jak coś to koszowanie a potem tez koszule najwygodniejsze, apropos majtek to takie jednorazowe są super i nigdzie ich w szpitalach nie zabraniają!!ja byłam z nich bardzo zadowolona bo ie musiałam człapać jak "japonka".
Poporodowe majtki jednorazowe BabyOno -5szt roz.XL (1593604281) - Aukcje internetowe Allegro
, za to u mnie w szpitalu są dostępne wielorazowe NAJTANIEJ WIELORAZOWE MAJTKI SIATECZKOWE HARTMANN (1637132547) - Aukcje internetowe Allegro , dlatego ja się w nie zaopatrzę
:-)fajniutki ten wózeczek i kolor ma śliczny ,strasznie lubię czerwonyA wózek... to mi się ten marzy:
HIT ANMAR ''ESPACE'' 5w1 MEGAZESTAW NOWOŚĆ PROD. (1631992012) - Aukcje internetowe Allegro
ma dużą gondolę (83cm) a to jest dla mnie ważne... teraz wszystkie te wózki mają takie "klitki"... co o nim myślicie??
, tylko przy kupnie wózka chciałabym fotelik który przeszedł testy bezpieczeństwa dlatego najprawdopodobniej zdecydujemy się na maxi cosi mura 4 ;-)my mieliśmy ślub na 30 osób :-) i przyjęcie w domu ,ale było rewelacyjnie ;-)My zaliczymy USC i w sumie będzie 28 osób... więc raczej kameralnie... ;-) (choć jak wiadomo koszty nie są adekwatne do tej ilości...)