reklama

Listopad 2011

reklama
niuniunia, kiedy Ty się hajtasz? Bo widzę po suwaczku, że poxo za niecałe 2 tygodnie?:-D Mnie najbardziej irytuje jak wchodzę do sklepu , a jakieś baby, albo ochroniarz łazi za mną i się gapi jakbym miała gwizdnąć coś i za pazuchą wynieść ze sklepu:/

Mam od kilku lat uczulenie i się zawsze męczę mniej więcej od połowy maja do początku sierpnia , jakoś tak. Brałam Claratine tabletki i miałam spray do nosa, nie pamiętam już nazwy, a nie chce mi się szukać. Najgorzej z oczami jak potrę to koniec, będę trzeć ,a one będę swędzieć i szczypać coraz bardziej :-(

pepsi77 no to super... :happy2: rozumiem, że bawimy się razem (czy Ty już masz jakąś rocznicę??)

PS. jak już o zwierzątkach... to ja się pochwalę, że mam w domku tchórzofretkę, która właśnie gdzieś śpi w kanapie u taty... :-)

pepsi ale fajny pieseczek:-)

Gola moze to był Avamys? On działa i na oczy i na nos. Ale w ciąży nie wolno. I pamietaj, ze nie wolno żadnych tabletek antyhistaminowych. Ja też mam najwiekszy problem z oczami. Jedyne co mi na razie moja alergolog pozwoliła to te krople co Ci pisałam.

reklama
W pracy muszę jeszcze wytrzymać 2 tygodnie. Ale nieraz jest naprawdę cieżko i gdy przychodzę do domu to nie mam na nic sił.
Pepsi masz super pieska. Ja mam bernardyna:) Strasznie się ślini i już sobie wyobrażam jak mój maluch bedzie wyglądał po zabawie z nim:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry