Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

żeby to jeszcze ładnie wyglądało a nia jak worek na kartofle. Słyszałam, że Magda Mołek ma podobny problem, z tą różnicą, że ja nigdy nie byłam tak zgrabna i szczupła jak ona. Ale co tam ;-)
A mój brzuchol już nie da sie ukryć, ale w sumie jestem z niego dumna
Lece na wizyte (połówkowe) mam na 9 ,ale musze wcześniej wyjechać bo to w innym mieście i nie wiem jak tam dojechać bo nigdy tam niebyłam. Mam stracha. Trzymajcie kciuki. :-)
Dzisiaj idę na zakupy ciążowe, coś dla siebie musi być, w końcu spod każdej koszulki teraz wystaje mi pas od spodni ciążowych i nie jest to bardzo eleganckie.Lece na wizyte (połówkowe) mam na 9 ,ale musze wcześniej wyjechać bo to w innym mieście i nie wiem jak tam dojechać bo nigdy tam niebyłam. Mam stracha. Trzymajcie kciuki. :-)
Nimfii- znalazłaś te lody w proszku, gdzieś w sklepie?
.
Kilka lat temu kupowalam producenta Cykorii za kilka zlotych, wiec to przesada, nie bede tyle wydawac. Ostatnio zasmakowaly mi lody z Lida - jakies 4zl za litr wiec jest ok :-)Dziewczyny coś mi się dzieje na babyboom, bo mam 3 wiadomośći które wyświetlają sie u góry strony, a wchodzę w skrzynkę odbiorczą i nic nie ma, nie wiem o co chodzi, wam też się tak dzieje?
A ja dziś juz trzeci dzień z rzędu siedzę sama w domu:-(I tak jest co weekend.

a wyglądało to mniej więcej tak: