reklama

Listopad 2011

Skoro mowa o ciastach to mnie tez wczoraj naleciało i upiekłam prostacki, ale pyszny biszkopt z truskawkami w galaretce.
Mojej córce bardzo smakuje - jej z reguły mało rzeczy smakuje.
Skoro są truskawki to trzeba z nich robić użytek na maxa.

Ostatnia edycja:
reklama
Nimfii- znalazłaś te lody w proszku, gdzieś w sklepie :) ?
Ja właśnie wczoraj kupiłam sobie 3, ale twist w kubku to jest chyba cytrynowo pomarańczowo śmietankowy, jak ja je lubię byłam szczęśliwa na taką pogodę w sam raz.

Witajcie dziewczyny w ten piękny niedzielny ranek :)

Ja dziś tylko na chwilkę. Pochwalę się. Mam dziś urodziny :)
Lecę przeżywać więc urodzinową niedzielę :)
Pójdę na całość i upiję się dziś Picollo :) ale truskawkowym :)

Buziaki :)

witajcie kochane:-)
Ale dziś upał:/ masakra... ale trzeba się powoli przyzwyczajać:baffled:
Zbieram się właśnie na uczelnię:sorry2:
Życzę wszystkim miłego i słonecznego dzionka:-)
Agutku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!! Oby spełniły się wszystkie Twoje marzenia!!!

Cześć dziewczyny!!! A ja dziś od 7 na nogach, musiałam robić za kierowcę, bo mąż sobie wczoraj trochę pofolgował z piwkami i wolałam, żeby nie ryzykował. Czuję jak ten upał narasta i narazie spuściłam rolety i nie wytykam nosa, potem jadę do rodziców, może po 15 trochę posiedzę w ogrodzie.
Agutku, wszystkiego naj z okazji urodzin, masz piękną pogodę więc świętuj do woli!!!!

Dziewczyny coś mi się dzieje na babyboom, bo mam 3 wiadomośći które wyświetlają sie u góry strony, a wchodzę w skrzynkę odbiorczą i nic nie ma, nie wiem o co chodzi, wam też się tak dzieje?

Czesc dziewczyny,

Agutek, wszystkiego najlepszego, duzo szczescia i radosci kazdego dnia

Moze mi nie wierzycie ale Wam zazdroszcze tych upalow, u mnie znow pochmurnie i chlodno a kazdy kolejny dzien ma byc gorszy :-(

reklama
Witam sie brzuchatki :-)
Agutku Wszystkiego najlepszego,spelnienia wszystkich marzen oraz szczesliwego rozwiazania o czasie ;-):-D
A u mnie dzisiaj pogoda juz troszke gorsza niz byla wczoraj,jest chlodniej ale za to lepiej sie czuje dzisiaj bo jest czym oddychac :tak::-).Jesli chodzi o ciasta to moj A. nie jest zbytnim zwolennikiem ciast a Ja bym se tak od czasu do czasu cos zjadla no a dla jednej osoby to mi sie nie oplaca piec ciasta bo i tak wiekszosc bym wyrzucila,no ale ostatnio jak bylam u znajomej to sie najadlam sernika na zimno,to byla obrzerka niesamowita,nie potrafilam sie nim najesc :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry