Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Winki czym ty się martwisz ja jestem teraz w 19 TC a ruchy tak dobrze to czuję od tygodniawcześniej to nie wiedziałam czy to bąbelek czy gazy czy jeszcze cos innego teraz smyra jak szlone
rano spać nie daje
głodna sie budzę om5 i muszę choć zagryźć coś bo inaczej wierci sie szalenie
też to poczujesz nie martw się

Hej mamusie![]()
Nie pisałam kilka dni bo trafiłam do szpitala niestety... Dziś dopiero wyszłam.
W sobotę rano miałam podejrzenie wyrostka, co się okazało to nie wyrostek tylko nerki;(
Mam spory zastój moczu w nerkach i stąd mam takie bóle. Jeśli znowu będę je miała to muszę
jechać prosto na oddział do szpitala;( Więc mam nadzieję, że będzie już wszystko dobrze. Przez szpital schudłam znowu 2 kg, jestem totalnie bezsilna, a lekarz każe mi cały czas leżeć i nie przemęczać się.
Idę na łóżeczko kochane, jak będę miała sił więcej to nadrobię te 20 stron, które napisałyście.
Buziaki dla Was;****
onanana, pisałam że w schody w sensie pod górkę ;-) A mieszkanie jak dla kogo duże, 85 m2 z ogródkiem 170 z![]()
Dziewczyny ja wiem jakie to niebezpieczne i w zyciu bym tak nie zrobiła. Ale na słowa, ze kiedyś tylko tak sie jeździło i nikt z tego afery nie robił to chyba mam tylko jeden argument - mandat. Cóż, są jeszcze ludzie, którzy tak myślą, ech...

Lece wyciągnąć pranie ,bo już się wyprało i potem postaram się zasnąć.Cześć dziewczyny. Mam zaległości, trochę mnie nie było. Byłam drugi raz w szpitalu na tydzień przez uporczywe wymioty. Czuję się teraz w kratkę.
Wczoraj byłam u lekarza i powiedział, że będziemy mieli SYNKA!!! Co prawda marzyłam o córeczce, ale cieszę się, że Kruszynka jest zdrowa i duża. Teraz myślę i myślę o swoim synku, jaki będzie itp.Będzie miał na imię NATAN.
Dziewczyny ,wlasnie uswiadomilam sobie ze za 6 dni to moja druga rocznica slubu. Czy powinnam cos kupic mezowi?. Jezu ,nie mam pojecia co i czy sie w ogole cos kupuje?
Kochane z wiekszym stazem prosze doradzcie..
Hej mamusie![]()
Nie pisałam kilka dni bo trafiłam do szpitala niestety... Dziś dopiero wyszłam.
W sobotę rano miałam podejrzenie wyrostka, co się okazało to nie wyrostek tylko nerki;(
Mam spory zastój moczu w nerkach i stąd mam takie bóle. Jeśli znowu będę je miała to muszę
jechać prosto na oddział do szpitala;( Więc mam nadzieję, że będzie już wszystko dobrze. Przez szpital schudłam znowu 2 kg, jestem totalnie bezsilna, a lekarz każe mi cały czas leżeć i nie przemęczać się.
Idę na łóżeczko kochane, jak będę miała sił więcej to nadrobię te 20 stron, które napisałyście.
Buziaki dla Was;****
Dziewczyny czy wolno noworodka wozić autem bez fotelika, trzymając na rękach? Kiedyś dyskutowałam na ten temat z koleżanką i ona twierdziła, ze tak. Mi sie wydawało, ze odkad wprowadzili foteliki to jest nakaz wożenia w nich dzieci.
Widziałam też ostatnio jak babka wiozła dziecko w gondoli na tylnym siedzeniu. Czy tak mozna?
Wiem, ze takie przewożenie dziecka jest niebezpieczne i nigdy bym tak nie zrobiła. Chciałam wiedzieć tylko co mówia o tym przepisy zeby móc uciąć głupia rozmowę i tyle.
kachutka mi też polecała koleżanka jakiś stary szpital w K-cach, kiedyś był tam Zakon, chyba Benedyktynów, wiesz o jakim mówię? Aa i podobno w Sosnowcu jest nowo otwarty szpital. Aaa czy w tej Klinice na Łopianowej, Łobianowej (nie wiem dokładnie), można rodzić na NFZ? Bo też ma dobre opinie
heh No tak czy siak, brzuch robi się ciążowy!