Bryszka moj mąż tez był bardzo bezradny przy porodzie i nie bardzo wiedzial jak pomoc, ale zachował spokoj a to bylo bardzo wazne abym i ja sie nie stresowala. no i dzieki niemi oderwalam mysli od skurczy, bolu i kiepskiej obslugi szpitalnej. Poprostu cieszylam sie ze on jest obok.
smerfetka ja tez mojego kocham, choc mam dosc jego zachowania. Jednak teraz jest o niebo lepiej niz bylo kiedys. w koncu zaczol mnie sluchac i liczyc sie ze mna. A miedzy nami bylo naprawde kiepsko. Myslalam o rozwodzie, gdy okazalo sie ze jestem znow w ciazy. Ta druga ciaza bardzo poprawila relacje miedzy nami.
A jesli chodzi o dziecko, to Maciek tez jest tylko mamusinym synkiem

daje mi mnustwo buziakow ot tak, a maz musi sie prosic o chocby przytulenie. Dzieci maja lepszy kontakt z matkami zazwyczaj, ale no coz... Tutaj i maz jest sobie winien tego ze nie poswiecil tyle uwagi dziecku ile powinien. Taki efekt. Mam nadzieje ze teraz bedzie sie uczyl na wlasnych bledach.
martus. ja moj maz nie patrzyl tam miedzy nozki jak synek sie rodzil, ale za to jak juz wyjeli noworodka to widzialam jak wodzi wzrokiem za nim i z zaciekawieniem przygladal sie co dzieje sie z maluszkiem. A gdy polozyli dziecko na mojej piersi tak blisko nas to widzialam lzy szczescia w jego oczach -widok bezcenny

No a potem od razu polecal z polozna na specjalna sale gdzie maly lezal dzien w inkubatorze. Paradoksalnie to mąz towarzyszyl dziecku te piersze chwile zaraz po porodzie, gdy ja jeszcze odzyskiwalam sily na porodowce. ;-)
margana karmienie dziecka jest skomplikowane troszke, ale moze byc i tak ze pojdzie ci bez problemow. Bywa roznie. Dobrze miec pod reka jakas mądrą położna co da dobre rady

A moja kuzynka malymi piersiami karmila przez rok syna a pozniej jeszcze blizniaki takze przez rok. mowia ze male piersi nawet wiecej mleka daja.
majuska widze ze i ty przeszlas przez niejedno cierpienie z powodu faceta

Masz racje kwestie finansowe bardzo potrafia od siebie oddalic ludzi, oraz brak porozumienia. Trzeba rozmawiac a nawet po kilka razy walkowac ten sam temat. Mnie nie raz wydawalo sie ze jest juz tragicznie miedzy nami, ale w koncu jakos wyszlo na prosta. Teraz moge w koncu powiedziec ze nie zaluje decyzji jakie podjelam w miedzyczasie

A jak chodzi o sukienki to chaber jest super! Ja pewnie zamowie sobie luzne bluzki z tych aukcji bo sie oplaca

oraz alladynki.
aneczka ja mam takze siare od jakiegos czasu. Na razie tylko plamki na bieliznie