Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ale musze przyznac ze ostatnio to jakos u nas cichutko,bez awantur i jakis klotni wiec mam nadzieje ze nie wywolam wilka z lasu :-) no i moj sie zrobil taki jakis inny troskliwy i upomina mnie zebym uwazala jak nigdy.

mimo że hormony buzuja, to daje sobie na luz. Moze dlatego ze rodzina wyrecza mnie w wielu rzeczach i naprawde mam czas zeby sie polenić 

....ale nie raz bywało kiepsko, a mój rekord nieodzywania się do niego to pół roku....przebije mnie ktoś???
te 5 % bo nie mam wyników w ręku ,będe je mieć we wtorek. Pani mówiła ponownie ,że przeprasza za wcześniej pomyliła z innym dzieckiem. Nie mają jeszcze wyników ,ale dzwoniła do znajomej ze Szczecina (tam gdzie wyniki) i zapytała się o małego ,podała imie ,nazwisko ,pesel to chyba się po raz kolejny nie pomylili. Pani tam powiedziała , że ujemny i nie mamy się już zamartwiać. Uf.. jaka ulga,ale pełny spokój będe miała dopiero we wtorek. Mam przy okazji wizytę to i wyniki odbiore.