Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja o 11 ide na masaz juz odliczam godziny:-)
Wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie koleżanka z pracy, gadałyśmy dokładnie 22 min a mój Ł, aż się pienił!!! taką awanturę mi zrobł potem że on sam siedzi a ja sobie gadam przez telefon godzine, próbowalam mu tłumaczyc że ciągle od miesięcy sama siedzę i brakuje mi ludzi ale nic to nie dało,

A w ogóle dziewczynki, wczoraj dalekieeemu kuzynowi mojego męża urodziła się dziewczynka, ale rodzice są w strasznym szoku - miał być chłopiec! Nawet USG robione kilka godzin przed porodem wskazywało , że to będzie synek. Oni mają już 9 letnią córkę i strasznie się cieszyli, że tym razem będzie synuś. Ja zanim poznałam płeć myślałam, że będę mieć syna, teraz cholernie się cieszę, że to dziewczynka, mówimy do Niej po imieniu i mam nadzieję, że już nic jej nie wyrośnie ;-) Choć wiadomo, zdrowie dzidzi najważniejsze, ale po tym wczorajszym newsie myślę, że może dobrze nie wiedzieć, niż za bardzo się nastawić... ;-)
U nas chłodniej, humor u mnie taki sobie... Jakoś tak nijako...
W ogóle mam pytanko do brzuchatek które mają mniej więcej mój wiek ciążowy czy wasze dzieci też tak dokazują????
Mój mały od dwóch dni tak skacze w brzuchu że mam wrażenie że mnie rozerwie od środka przed wczoraj to normalnie tak mnie poturbował że leżałam i ryczałam z bólu i bezsilności, nie wspomne o nie przespanych nocach.
Najgorzej jest jak kopie czy skacze po mojej szyjce to jest taki ból że mam chęc wyskoczyć przez okno...
Ja się spodziewam że maluch jest coraz większy i dlatego to co kiedyś było słodkim smyraniem teraz bywa mniej słodka torturą, ale żeby aż tak!!!!![]()
Ale rzeczywiście dużo się bardzo rusza, z tym, że głównie wieczorami i rano. W ciągu dnia jestem chyba po prostu zbyt zajęta i nie notuję tego, co wyprawia Witam mamuśki!
Angun miłego "glukozowania"
Ja dziś jakoś spać nie mogę w nocy też tak średnio mi się spało strasznie mnie bolą stawy w palcach u rąk, dziwne niegdy nie miałam takiego czegoś.Właśnie w nocy mnie ten dziwny ból obudził, wczoraj obcięłam na bardzo krótko paznokcie więc może to od tego????
Wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie koleżanka z pracy, gadałyśmy dokładnie 22 min a mój Ł, aż się pienił!!! taką awanturę mi zrobł potem że on sam siedzi a ja sobie gadam przez telefon godzine, próbowalam mu tłumaczyc że ciągle od miesięcy sama siedzę i brakuje mi ludzi ale nic to nie dało, pół wieczoru przepłakałam taka zła na niego byłam, ale powiedziałam nie ustąpię.Kiedyś byłam z facetem (10 lat!) który mi zabraniał wszystkiego dosłownie mogłam tylko iść do pracy i do spożywczego a tu mi czas mierzył jak z 15 min mnie nie było to zaraz dostawałam takiej joby że szok i choć mój Ł. nie ma takiego charakteru to ja jestem strasznie wyczulona na tego typu rzeczy :-(
No ale w końcu pogadaliśmy i jakoś się pogodziliśmy ale powiem Wam szczerze ja to taka pamietliwa raczej jestem i taki niesmak mi pozostał

No ale jeszcze mniej niż wiecej nam zostało:-)