• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

Dzin dobry mamuski!
winki80 jesli chodzi o tą cytynke do glukozy to w niktórch labortoriach panie pozwalaja sobie wycisnac sok z cytryny do tej nieszczesnej glukozy zeby chociaz troche ten smak byl bardziej do zniesienia. Ja nie wduszłam i jakos da sie przezyc tylko najlepiej jdnym duszkiem bo jak sie przerwie to pozniej juz jest niefajnie.
Gola84 ja nieraz tez mam jakis dziwne sny i pozniej faktycznie człowiek taki skolowany chodzi.
Ja zaraz wyskocze sobie na zakupy i skoncze sprzatac miszkanko bo wczoraj zaczełam a wieczorkiem ide na panienski :-)

reklama
ponko zycie pokarze z czego bedziecie musieli zrezygnowac majac dziecko a z czego nie :tak: Wiele par organizuje sobie wyjazdy i wyjscia nawet z maluszkiem. Wszystko sie da zrobic, jak sie chce i ma sie warunki (samochod czy pieniadze na zakup przydatnych i pomocnych gadżetów.).
Choc przyznam ze ja akurat naleze do tych osob, co sie nie chce organizowac tego typu wypadów ;-)
Bo majac chocby nosidlo czy chuste mozna zabrac dziecko wszedzie, nawet w góry. Beda na Kasprowym Wierchu widzialam rodzicow z niemowlaczkami w nosidlach albo w wozkach. A to przyklad ze naprawde wszystko mozna jesli sie bardzo chce :tak:

winki u mnie na glukozie nie mozna bylo dodac soku z cytryny, ale warto zapytac bo kazda pielegniarka ma inne spojrzenie na to :tak:

Czesc!!!
wieki mnie tu nie było, nie wiem nawet czemu :( bedąc w Anglii zaczeło mi brakować na to czasu, a poźniej zapomniałam. Teraz jestem od miesiąca na wakacjach w Polsce...jest pięknie. Czujemy sie dobrze, na 90% będzie córeczka, ale ja jakoś nie dowierzam i jeszcze nic różowego nie kupiłam. Mam nadzieję, że u Was wszystkich ciąże rozwijają sie prawidłowo i że czujecie sie dobrze. Nawet nie podejmę sie próby nadrobienia zaległości :)
pozdrawiam wszystkie Listopadóweczki :*

Winki, witamy po urlopie :)) Ja na glukozie nie mogłam dodać cytryny, więc lepiej się spytać.

A my za 2 dni na urlopik na działkę. I chociaż niby się cieszę to nie wiem do końca co mam o tym wszystkim myśleć. Jednak jedziemy baaardzo dużą grupą (ok 10 osób) z czego część nawet nie wie o mojej ciąży. Nie chcę czuć się jak eksponat, mam nadzieję, że nie będę musiała co chwilę się tłumaczyć... :-(

Miłego dnia dziewczyny, u nas weekend zapowiada się dość paskudnie, ale co tu poradzić, taka nasza letnia pogoda ;)

hej!
ja mogłam dodać cytryne, ale Pani w laboratorium powiedziała ze to nie może być duża ilość, ale skoro niektórym z nas nie pozwolono, to może ma to jakiś wpływ na wyniki??? ja pamiętam w pierwszej ciąży w czasie tego badania nie dałam cytryny i ledwo to wypiłam, dlatego teraz zaopatrzylam sie w ta cytrynę i wypiłam to bez problemu.

Witam brzuchatki :-)
U mnie pogoda pochmurna,duszna i czasem swieci sloneczko i musze sie przyznac ze Ja dopiero co wstalam 11:-p:zawstydzona/y: no ale tak to jest jak moj A. ma urlop to wtedy spimy i lezymy jak dlugo sie tylko da hehe zaraz ide cos zjesc a potem biore sie za jakies pozadeczki w domciu :-D
winki no to super ze u Ciebie wszystko w porzadeczku ;-) Ja z moim ostatnio zaliczylismy sklep dzieciecy ale za to Mothercare oni tez maja super ciuszki no i promocje :tak:
anus0207 witaj po dlugiej przerwie,super ze sie odezwalas no i ze u Ciebie wszystko w porzadeczku,gratuluje po cichutku coreczki,fajnie bo praeczke byscie mieli :-D
asia333 milej zabawy na wieczorku panienskim ;-):-D

Postaram sie jeszcze zagladnac pozniej a jak nie uda sie mi no to milej soboty brzuchatki ;-):-)

Gola a ja znowu jak nigdy do 11 spałam. ja tez miałam dzisiaj dziwne sny, jeden to był taki że o 9.45 miałam mieć cc, było już9.30 i pomału się przygotowywałam na cesarkę, (i w tym momencie zadzwonił mojego budzik do pracy, więc się wybudziłam). a ja do męża nie mogłeś dziś o 15 minut później budzik ustawić to bym zobaczyła już Zosię, zaczął się ze mnie śmiać:-)

Witam u nas pogoda taka sobie, mają być burze :szok:
winki super że mogłaś odwiedzić ten sklep na pewno super ciuszki zakupiłaś pochwal się koniecznie.
Życzę udanego dłuuuugiego weekendu,

reklama
Cześć kobitki :)

Oj już tak nie gadajcie, że glukoza taka bleee... Pewnie nie piłyście jeszcze barytu albo szpitalnego kontrastu - to jest dopiero masakra!

A poza tym co słychać?
Ja mam mega radochę, bo namówiłam mojego na płytki w kuchni z kotami :P Będą sobie wisiały nad piecem. Jestem tak uhahana, że mój mąż stwierdził, że mało mi do szczęścia brakuje - wystarczy parę małych płytek ze wzorkiem :) A co tam :) Trzeba się umieć cieszyć z małych rzeczy.

A jutro - relaks w lesie :) Na grzyby może się wybierzemy (tak, już są pierwsze! Więc kto lubi chodzić po lasach i zbierać, niech już się szykuje).

Pozrzędzę Wam jeszcze trochę i powiem, że czekam na pasy ciążowe i się nie mogę doczekać :)) Wybrałam sobie 2 motywy i jakoś tak humorek lepszy. A dla ciekawych, rzucam linkami:
1. http://img.auctiva.com/imgdata/1/3/4/3/7/4/6/webimg/351411755_o.jpg
2. http://img.auctiva.com/imgdata/1/3/4/3/7/4/6/webimg/362798556_o.jpg

Jeszcze są jakieś inne, ale mnie te najbardziej zachwyciły. Można znaleźć na allegro.

Odpoczywajcie sobie i miejcie dobre humory :) Buziak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry