• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

Bardzo dziękuję za miłe powitanie po przerwie! :-):-)

mary-beth witamy po przerwie. Milo ze sie odezwalas i ze wszystko dobrze u Ciebie i u malutkiej :)

Angie - dziękuję ślicznie! :-) Teraz już będę na bieżąco! :tak:

mary-beth witam po przerwie, sama też miałam przerwę. Po prostu nie raz podczytawalam, ale jak sie człowiek wybije z rytmu to poźniej cieżko sie wdrożyć. Gratuluje Dziewczynki, u nas tez Corcia, ale to dopiero jedno USG pokazało, więc czekam na potwierdzenie jeszcze jak będe w Polsce, bo w anglii już mnie żadne USG nie czeka.

Anus - własnie u mnie podobnie. Nie mogłam ogarnąć wszystkich wątków, a potem jakoś wyleciałam z obiegu. :eek: Gratulacje i dla Was w takim razie! Nie było mnie troszkę, ale ostatnio jak zaglądałam, to królowały tu dziewczynki. :-) Powodzenia na kolejnym USG! U nas na 3d potwierdziło się, że córeczka! :-):-):-)

mary-beth - witamy po przerwie. Cieszę się, że masz się lepiej i dzidzia rośnie zdrowo :)

Agutek - dziękuję! Mam nadzieję, ze i u Was wszystko dobrze! Jak wspomniałam, będę teraz na bieżąco, to będę regularnie odpisywać. ;-)

reklama
Cześć dziewczyny!
Wieki Ciebie nie było Mary-beth, witaj! Podobnie Anus.
Ja wróciłam z weekendowego wyjazdu. Strasznie napaliłam się na kupno pościeli w najbliższym czasie, łącznie z ochraniaczem na łóżeczko, ale wybór mam mocno ograniczony, bo szukam do łóżeczka o wym.140 x 70 cm i nie podobają mi się jakoś wzory.
Może zbyt poważnie do tego podchodzę ;-)

Cześć dziewczyny!
Wieki Ciebie nie było Mary-beth, witaj! Podobnie Anus.
Ja wróciłam z weekendowego wyjazdu. Strasznie napaliłam się na kupno pościeli w najbliższym czasie, łącznie z ochraniaczem na łóżeczko, ale wybór mam mocno ograniczony, bo szukam do łóżeczka o wym.140 x 70 cm i nie podobają mi się jakoś wzory.
Może zbyt poważnie do tego podchodzę ;-)

Angun - hejka! No, faktycznie, strasznie dawno byłam tu ostatnio... :eek: Ale teraz będę na bieżąco! :tak::tak: Ja na razie kupiłam jeden zestaw, potem dokupię więcej. U mnie wymiary to 60x120 cm, ale taki wymiar mają w IKEI, a my tam łóżeczko kupowaliśmy, więc i tekstylia przy okazji. ;-) Wzory mogłyby być fajniejsze, ale w ostateczności mogą być. :-) Powodzenia w zakupie!

Hej kobitki:)
Mary-Beth witamy po dłuższej przerwie i gratuluję córuni. Miesiąc temu dowiedziałam się, że też będzie dziewczynka, jutro mam wizytę u gina, więc podpatrzymy jeszcze;)
Justyanka212 witamy serdecznie, rozgość się u nas :-)
Wróciłam z grillowania, fajnie było, zjadłam szaszłyki, wypiłam sporo coli i jadłam pyszne żelki Haribo :)
PS w zestawie Mutsy mam śpiworek do spacerówki, taki mięciutki podszyty polarkiem - więc na pewno będę z niego korzystać. Jest też ochraniacz na stópki, pod niego to już chyba tylko sam kocyk :)

Hej dziewczyny :-)
Ja to juz dzisiaj na pewno odpadam z nadrobieniem,troche naprodukowalyscie dzisiaj a Ja taka zagoniona od samego rana a to do bibliotek papiery podrukowac potem poszukiwalam notariusza bo potrzebuje na juz wiec zalatwien mase mam :tak: a na koniec dnia robilam golabki i dopiero co skonczylam z tym lepieniem itd ehh roboty z tym no ale chcialo mi sie ich juz jakis czas :-D
Witam nowe mamusie ;-):-)
mary-beth witaj witaj po przerwie,super ze u was wszystko w porzadeczku ;-):-)

Gola, Sabrina, Kati - dziękuję Wam! :-)

Ale się zasiedziałam przed TV! :szok: Czas na spanie, więc życzę Wam dobrej nocki! Wlecę jutro! ;-)

images

Helouuuuu mamunie:)
Źle spalam w nocy, budziłam się chyba z 500 razy... Na 14:00 idę do gina i chyba przeżywałam już wizytę, trzymajcie kciuki za nas, odezwę się jak wrócę.

U nas dziś chłodniej i padało całą noc, teraz też mży.
buziaki i życzę miłego dnia kochane:*

Gola84 trzymam kciuki za wizyte i oczywiscie czekamy na relacje:-) wiesz co ja tez jakos tak kiepsko spalam tej nocy i jeszcze zaczął badzo mocno deszcz padac wiec musielismy okno zamknąc i zaraz duszno jak nie wiem sie zrobiło ehhh dobrze ze nad ranem nadrobilam troche. A wogóle jak jest pelnia to ja jakos zawsze tak niespokojnie spie :/ U nas dzis bardzo pochmurnie i deszczowo :-(nie lubie takiej pogody ale jutro ma byc juz ladnie to jakos wytrzymam.
Miłego dzionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry