reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2011

kasiente mi nikt nie narzucał godzin mogłam sobie sama je ustalić, jem tak wcześnie bo mój po 5 wstaje i ja juz wtedy nie śpię, zresztą tak wyszło że pracuję, więc wstaje tez do pracy, ale to bardzo długa historia,

reklama
niunia powodzenia na wizycie i wszystkiego naj z okazji imienin
winki na pewno maluszek musi sobie odpocząć moja córka jest meteopatą ja jest brzydki dzien spi jak zabita ja już się przyzwyczaiłam do tego przestoju w kopaniu :)
dziś byłam na basenie to było wspaniałe 40 min bez bólu i nie czułam moich dodatkowych kilogramów ani żylaków po wyjściu czar prysł ale było warto :)))

hej
dziewczyny kiedyś któraś z was pisała że ma ciężką sytuację finansową , moja koleżanka ma do oddania wózek po dziecku ,nie mam pojęcia jak wygląda ale jakby któraś była zainteresowana to niech mi da znać na pw to was skontaktuje i się dogadacie :)

Dzień dobre mamcie:)
Cukier na czczo u mnie dziś rano 74, siku już oddane, zbieram się do przychodni, jeszcze będę miała raz pobieraną krew, żeby glukozę zmierzyć, a potem wizyta u gina... Odezwę się jak już będę po wszystkim. "Do zobaczyska";)

Gola trzymamy kciuk&&&&&&&&&&7,wszystko będzie ok;-)

ja też smacznie sobie spałam tej nocy tylko wstawanko na siku 2x, nie mam dziś nic zaplanowane będę sobie leniuchować tylko pranie powieszę i wsio:-)

Życzę Wszystkim miłego dnia ;-)

reklama
ale wam dobrze...ja wstalam o 7mej bo sie jasno zrobilo a ja nie nastawilam budzika...hcialam jeszcze pokimac pol godziny ale sms zaczal buczec i sie przypominac...myslalam ze to moj maz...a tu psiapsiolka przyslala mmsa z pozytywnym testem ciazowym:d hehehe extra:D

Gola, cukier cudny! Bedzie gites i czekamy na wiesci.

Do góry