Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kasiente mi nikt nie narzucał godzin mogłam sobie sama je ustalić, jem tak wcześnie bo mój po 5 wstaje i ja juz wtedy nie śpię, zresztą tak wyszło że pracuję, więc wstaje tez do pracy, ale to bardzo długa historia,
niunia powodzenia na wizycie i wszystkiego naj z okazji imienin
winki na pewno maluszek musi sobie odpocząć moja córka jest meteopatą ja jest brzydki dzien spi jak zabita ja już się przyzwyczaiłam do tego przestoju w kopaniu
dziś byłam na basenie to było wspaniałe 40 min bez bólu i nie czułam moich dodatkowych kilogramów ani żylaków po wyjściu czar prysł ale było warto ))
hej
dziewczyny kiedyś któraś z was pisała że ma ciężką sytuację finansową , moja koleżanka ma do oddania wózek po dziecku ,nie mam pojęcia jak wygląda ale jakby któraś była zainteresowana to niech mi da znać na pw to was skontaktuje i się dogadacie
Dzień dobre mamcie
Cukier na czczo u mnie dziś rano 74, siku już oddane, zbieram się do przychodni, jeszcze będę miała raz pobieraną krew, żeby glukozę zmierzyć, a potem wizyta u gina... Odezwę się jak już będę po wszystkim. "Do zobaczyska"
ale wam dobrze...ja wstalam o 7mej bo sie jasno zrobilo a ja nie nastawilam budzika...hcialam jeszcze pokimac pol godziny ale sms zaczal buczec i sie przypominac...myslalam ze to moj maz...a tu psiapsiolka przyslala mmsa z pozytywnym testem ciazowym:d hehehe extra
Gola, cukier cudny! Bedzie gites i czekamy na wiesci.