Cocca
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, ja jestem po nerwowej nocy, skurcze miałam przez 2-3 godziny, ale na szczęście przeszły. Teraz leżę i szyję, zawsze mnie to uspokajało a dziś jakoś drażni, ale przecież muszę coś robić a M. wraca dopiero ok. 23.
Jeśli chodzi o rodzinę, to mój M. woli z moją przebywać niż ze swoją, na początku nie mogłam tego zrozumieć, ale już się przekonałam dlaczego tak jest. Mieszkamy 30 km od nich i gdyby nie kontakt z naszej strony, to też nie wiedzieliby, że jestem w ciąży. Jego siostra powiedziała wprost, że nie mogła się doczekać aż się mój wyprowadzi od rodziców i zwolni się pokój dla jej córki (są od 9 lat małżeństwem i nic swojego się nie dorobili, tylko 2 samochodów i wiecznego narzekania). Spakowali rzeczy mojego M. w 1 dzień po ślubie
(mieszkanie jest rodziców nie jej, mój włożył w remont tego mieszkania całe swoje kawalerskie oszczędności: łazienka, Wc, przedpokój, kuchnia a jego siostra ani grosza) ale to nie moja sprawa, wiem tylko, że mój bardzo to przeżywa, że tak go potraktowali. A moja siostra nam zaproponowała, że do porodu możemy się do niej wprowadzić, żebym miała opiekę i bliżej do lekarza i szpitala (mimo, że sama wychowuje dziecko i nie jest jej lekko)
Ponko trzymam mocno kciuki za egzaminy!
Niuniunia też biorę euthyrox i nie słyszałam o 6 godzinach odstępu! (biorę hormony tarczycy od prawie 15 lat), pół godziny przed posiłkiem, można popić tylko zwykłą wodą (nie może być mineralna ani nic takiego). Czy tylko z żelazem kazano Ci 6 godz. czekać czy z innymi lekami też?
Katerinka i niech Twój żyje w błogim stanie nieświadomości ;-)
Angie trzymam kciuki za wizytę!
Jeśli chodzi o rodzinę, to mój M. woli z moją przebywać niż ze swoją, na początku nie mogłam tego zrozumieć, ale już się przekonałam dlaczego tak jest. Mieszkamy 30 km od nich i gdyby nie kontakt z naszej strony, to też nie wiedzieliby, że jestem w ciąży. Jego siostra powiedziała wprost, że nie mogła się doczekać aż się mój wyprowadzi od rodziców i zwolni się pokój dla jej córki (są od 9 lat małżeństwem i nic swojego się nie dorobili, tylko 2 samochodów i wiecznego narzekania). Spakowali rzeczy mojego M. w 1 dzień po ślubie
(mieszkanie jest rodziców nie jej, mój włożył w remont tego mieszkania całe swoje kawalerskie oszczędności: łazienka, Wc, przedpokój, kuchnia a jego siostra ani grosza) ale to nie moja sprawa, wiem tylko, że mój bardzo to przeżywa, że tak go potraktowali. A moja siostra nam zaproponowała, że do porodu możemy się do niej wprowadzić, żebym miała opiekę i bliżej do lekarza i szpitala (mimo, że sama wychowuje dziecko i nie jest jej lekko)Ponko trzymam mocno kciuki za egzaminy!
Niuniunia też biorę euthyrox i nie słyszałam o 6 godzinach odstępu! (biorę hormony tarczycy od prawie 15 lat), pół godziny przed posiłkiem, można popić tylko zwykłą wodą (nie może być mineralna ani nic takiego). Czy tylko z żelazem kazano Ci 6 godz. czekać czy z innymi lekami też?
Katerinka i niech Twój żyje w błogim stanie nieświadomości ;-)
Angie trzymam kciuki za wizytę!