Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ona i jego średni brat byli świadkami na naszym ślubie. Mam jeszcze brata, w styczniu skończy 18 lat, ale T też ma drugiego brata który teraz będzie miał 19. No i T chce mieć młodszego brata na chrzestnego i mi by wtedy wypadło brać siostrę... Nie mam żadnej bliskiej kuzynki a tym bardziej takiej z którą mam kontakt... Nie wiem, obawiam się że siostra będzie mi łaskę robić i do niej będę musiała termin chrzciń dostosowywać (mieszka we Włoszech). Mama mówi że byłoby miło :/ Z drugiej strony chrzestna to góra cztery dodatkowe spotkania w życiu, a najmłodszego brata T bardzo lubię...
więc nawet USG bioderek zalecane do 6 tyg życia nie zdążę zrobić... Jet jeden sprytny plan-podać PESEL innego dziecka a potem poprawić
ZOSTAŁO MI 5 TYGODNI 
Pozostało mi dokupić pantofle i finito.
Dziewczyny, co do torby do szpitala, sama też przepakowywałam się do większej, mam zestaw 3 walizek i byłam pewna, że powinnam się zmieścić do najmniejszej, niestety pampery zajęły prawie połowę, teraz spakowałam się w średnią, ale nie wszystko mam wsadzone, mam nadzieję, że nie skończę w największeja biorę tylko to co wymagają w szpitalu.
Moje dziecko, kiedy zobaczyło spakowaną torbę to z przerażeniem w oczach zapytało ile ja będę w tym szpitalu 
Hej dziewczyny, ja już na nogach, zajadam się śniadaniową sałatkąJedziemy na 9:00 do USC załatwiać rejestrację Filipka, żeby potem po porodzie tata sam mógł pojechać i zgłosić narodziny, a ja będę wtedy z małym w domu siedzieć. Z resztą mały będzie miał już w szpitalu nazwisko taty, a zauważyłam, że A. strasznie na tym zależy.
Ja z kościołem też jestem na bakier, ale mój A. jest wierzący i dlatego malucha chrzcimy. Potem sam zdecyduje czy mu to potrzebne czy nie (tak było w rodzinie A., teść wierzący, teściowa niewierząca i A. wybrał sobie co uważa za słuszne). Mam wszystkie sakramenty ale boję się trochę spowiedzi, z resztą my jesteśmy bez ślubu i to już w ogóle jest często problem. Ale słyszałam, że w mojej parafii rodzinnej tego problemu nie robią, to może się uda.
A jakbyśmy kiedyś brali ślub to pewnie cywilny bo ja drugi raz nie dam się na coś takiego namówić, naprawdę mam spory uraz do spowiedzi od czasu pogrzebu mojego dziadka gdzie takie rzeczy ksiądz wyprawiał, że aż przykro się robi. Co prawda nie generalizuję, ale to mnie nieco zniechęciło.
Chociaż z tym naszym ślubem to wielka niewiadoma, bo mój A. nie chce go brać w ogóle. No i moja w tym głowa, żeby go kiedyś zaciągnąć, ale z jego poglądami to może być ciekawa przeprawa![]()
Witajcie dziewczyny.
Poczytywałam Was trochę w telefonie, miałam zmianę operatora sieci i trochę to trwało.
Wczoraj miałam smutny wieczór, bo zmarła nasza kochana ciocia, z którą mieszkaliśmy wiele lat i pomagała w naszym wychowaniu, ona też wychowywała moja mamę. Biedulka była już w złym stanie, leżała w szpitalu od 2 miesięcy po operacji niedokrwienia nogi, była też kilkanaście lat po wylewie, ale zawsze w miarę jakoś samodzielna... Opiekowaliśmy się nią najlepiej jak mogliśmy, zawsze oszczędzaliśmy jej wizyt w szpitalu, ale ten zabieg był nieunikniony. Niestety potem przyszły komplikacje, których nie udało już się zwalczyć...
Witajcie,
nie wiem czy już rozmawiałyście o tym czy nie (jeśli się powtarzam to sorry![]()
Co sądzicie o szczepieniu na PNEUMOKOKI???
a i dopiero co wstalam teraz
Pogoda nadal dopisuje wiec pewnie zaraz wrzuce kolejna serie do prania zeby mi to fajnie poschlo
:-)