Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
Angun współczuję z powodu cioci :-(
Przed chwilą wykipiało mi mleko na budyń-przez zaczytanie się na forum
dobrze że T wyszedł bo bym kolejny raz usłyszała "cały dzień na tym forum albo na Facebooku" blebleble
)))))
Zapomniałam wam powiedziec o moim najnowszym śnie... Dodam na początek że nigdy w życiu nie zdarzyło mi sie wstawać w nocy i jeść czegokolwiek.
Dzisiaj śnił mi sie pachnący, żółciutki rosołek z małymi oczkami, ugotowany na wiejskiej kurze, ze słodkimi plasterkami młodej marchewki i aromatyczną zieloną pietruszką. Śnił mi się tak bardzo że się obudziłam i nie mogłam z głodu zasnąć, łyk mineralnej pomógł...
Przed chwilą wykipiało mi mleko na budyń-przez zaczytanie się na forum
dobrze że T wyszedł bo bym kolejny raz usłyszała "cały dzień na tym forum albo na Facebooku" blebleble Zapomniałam wam powiedziec o moim najnowszym śnie... Dodam na początek że nigdy w życiu nie zdarzyło mi sie wstawać w nocy i jeść czegokolwiek.
Dzisiaj śnił mi sie pachnący, żółciutki rosołek z małymi oczkami, ugotowany na wiejskiej kurze, ze słodkimi plasterkami młodej marchewki i aromatyczną zieloną pietruszką. Śnił mi się tak bardzo że się obudziłam i nie mogłam z głodu zasnąć, łyk mineralnej pomógł...