hej mamuśki 2 dni nie byłam na bb i tyle czytania szok
NIUNIA
ja często budzę się na plecach i nie kontroluje tego wiec sądzę by na zapas się nie martwić bo organizm sam da Ci znać o zmianie pozycji tzn jak poczujesz że Ci słabo to znaczy że ta pozycja nie jest właściwa - tak tłumaczyla mi lekarka gin. że ona tak w ciąży miała wiec staram się spać na lewym boku ale czasem się nie da jak mała się ułoży nietypowo
GOLA
finiszujesz super ja też wybrałam farbę do pokoiku malej też w beżach mam nadzieje że całość wyjdzie fajnie na razie zrobilam mala próbę zobaczymy -ale cieszę się że zamówiłam mebelki już

))))))))))) no i wózek mam
no i fajnie że się zaopatrzyłaś w niezbędne jednorazówki ja też muszę zakończyć kompletowanie wszystkiego bo osiwieje do porodu
ANECZKA
nie wiem gdzie mieszkasz ale u nas w Poznaniu jest sklep TKMAXX i tam mają małe kombinezony od 56 rozm i tak około 50 -60 można coś wybrać może u Ciebie w mieście też jest ten sklep
NIMFI
mój małżonek też się często zachowuje jakby zjadł wszystkie rozumy taki urok facetów ja już odpuszczam bo chcę si,ę wyciszyć do porodu dosyć awanturek

))
SARA
nie mam pojęcia o szczepieniach tez mam ten dylemat co zrobić wiem na pewno że zakupie tą engeliks chyba dobrze napisałam to jest ta podawana po urodzeniu bo ta szpitalna jest b.zanieczyszczona i ta ponoć o niebo lepsza koszt ok 50 zl ona jest na żółtaczkę z resztą pomyśle ale jestem trochę zabiegana wiec mam malo czasu nawet na poczytanie o tym wszystkim
ANGUN
WYRAZY WSPÓŁCZUCIA Z POWODU CIOCI

, kurde ciągle coś co do magnezu nie przejmuj się na pewno będzie si poptrz na te co piją cala ciąże a często rodzą zdrowe maleństw a te co chuchają dmuchają częściej mają chore maleństwa myśle że organizm jakoś sobie radzi z nadmiarem takich suplementów gorzej byłoby jakby była to wit a będzie dobrze

)
a u mnie kończymy remont pokoju córki zamówiliśmy mebelki już za 2 max 3 będą teściowa (ta wstrętna dla przypomnienia) sypneła kasą i za to kupiliśmy owe meble i wózek dla malej który mam w domu już

)) wiec mega się ciesze
ogolnie jeszcze się ''kulam'' dziś w tkmaxx 2 osoby mnie przepuściły do kasy

))))) szok było mi b.miło!!!! chodzę nadal do pracy juto wolne pt pracuje i po niedzieli też . Nie wiem jak Was bolą mnie żebra tak pod piersiami -
z dobrych wieści b.dobra kumpele zaciążyła hura wiec nasze dzieci będą rówieśnikami namowie ja by dopisała się do bb
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KULECZEK