W
winki80
Gość
AniaSam - pewnie paszport bedzie małemu potrzebny , ale tu wyrabia sie go w 3 dni. Alexander będzie miał dwa obywatelstwa, tak jak ja. Polskie załatwie mu pewnie w czasie świat.
U ciebie bidulko brzydka pogoda a u mnie lato. T- shirty i 3/4 spodnie. Superowo.
Ciesze sie ze porobilam zakupy wcześniej bo widzę kochane jak was to wykancza.
No ale całe pranie i prasowanie przede mną. Dlaczego nie ma maszyn co same prasują i składają?
Oj, biedna moja siostra- będzie chrzesna , a z kościołem ma na bakier, i wizja spowiedzi ją niewątpliwie przerazi
U ciebie bidulko brzydka pogoda a u mnie lato. T- shirty i 3/4 spodnie. Superowo.
Ciesze sie ze porobilam zakupy wcześniej bo widzę kochane jak was to wykancza.
No ale całe pranie i prasowanie przede mną. Dlaczego nie ma maszyn co same prasują i składają?
Oj, biedna moja siostra- będzie chrzesna , a z kościołem ma na bakier, i wizja spowiedzi ją niewątpliwie przerazi

Jedziemy na 9:00 do USC załatwiać rejestrację Filipka, żeby potem po porodzie tata sam mógł pojechać i zgłosić narodziny, a ja będę wtedy z małym w domu siedzieć. Z resztą mały będzie miał już w szpitalu nazwisko taty, a zauważyłam, że A. strasznie na tym zależy.
Jak to on.... Nic nie przygotuje wczesniej.