Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Będziemy się teraz objadać przez dwa dni samą sałatką, mało jest lepszych rzeczy do jedzenia moim zdaniem 
wiem że nie wszędzie jest źle leżałam w swoim szpitalu kiedyś ;-),chodzi mi jednak o to że jakieś minimum powinno być zapewnione![]()
[I tak nastawiam sie ze kilka miesiecy spedze na gotowanym mięsku, lekkich zupach i kanapkach z maslem i powidłami
Maciek mial takie kolki ze nieraz musialam jesc suchy chleb i wode zebysmy dali rade przetrwac.
W ogole jak sobie przypomne diete mamy karmiacej, to zaczynam miec teraz smaczki na wyszukane potrawy - poki jeszcze moge chce pokorzystac nawet z tych sztucznych i niezdrowych przypraw.
a biorę tylko to co wymagają w szpitalu.
Na jakiej podstawie ksiądz ja wystawia? Kto da więcej czy jak? Bo nie bardzo rozumiem skąd ksiądz wie czy ktoś praktykuje czy nie. 
no i dla mnie majtki jednorazowe, staniki, i podkłady beli