Sara_R
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, co do ciśnienia to CAŁY czas miałam niskie tj 100/50 średnio albo niższe. Ostatnio skacze mi do 125/80 i wydaje mi się, że jak na mnie to już zbyt wysokie jest. Dla niektórych to norma, ale przy moim niskim które całe życie mam to chyba nie tak. Dodam, że nie piję kawy.
Poza tym trapi mnie pewna sprawa, może któraś z was ma podobnie, bo przez poprzednie 2 miesiące lipiec-sierpień przytyłam 8 kg - po 4 kg na miesiąc. A wrzesień NIC, waga stanęła i nie przytyłam nawet pół kilograma. Martwi mnie to trochę, bo sam synuś powinien troszke przybrać
Za tydzień mam wizyte u gina, zobaczymy co powie.
A wy przybieracie na wadze regularnie???
Poza tym trapi mnie pewna sprawa, może któraś z was ma podobnie, bo przez poprzednie 2 miesiące lipiec-sierpień przytyłam 8 kg - po 4 kg na miesiąc. A wrzesień NIC, waga stanęła i nie przytyłam nawet pół kilograma. Martwi mnie to trochę, bo sam synuś powinien troszke przybrać
A wy przybieracie na wadze regularnie???
a jeszcze miesiąc...

no ale wizyta juz w przyszlym tygodniu z polozna wiec bedzie trzeba sie jej wypytac co i jak bo przeciez tak na slepo to sie nie chce pakowac choc ze szpitala to my mamy blisko do domu