Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pojemnik pod blokiem wiec na bierzaco wrzucam siatki.
Widziałam łóżeczko to, które mi się podoba na żywo NOWOŚĆ ŁÓŻECZKO + POŚCIEL 15 EL. 120x90 + DODATKI (1821816291) - Aukcje internetowe Allegro ale stwierdziłam, że zamówię na allegro bo z przesyłką zapłacę za nie jakąś stówę taniej...
Witajcie dziewuszki ostatnio malo tu bywal ale to dlatego ze to ostatni tydzien pracy wiec robie co sie da. Wlasnie zmierzylam sobie cisnienie i jakies pol godziny temu tez i mam w granicach 150/90 i nie wiem co robicz czy czekac do jutra czy udac sie na pogotowie? Jak myslicie? czy to moze byc cos powaznego skoro tylko tak dzisiaj jest bo generalnie nie miewam wysokiego.
Najwięcej miejsca zajmują podkłady do połogu i ręczniki chociaż muszę przyznać, że reszta też wcale nie jest taka mała. A nawet koszul do porodu jeszcze nie mam kupionych, bo nawet nie wiem gdzie się je kupuje. W realu nie było, chyba się przejdę w tygodniu na rynek.
Ale to chyba normalne już na tym etapie...