Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I nawet żadnej surówki do tego czy chleba, ale bierze sobie 5 na talerz i zasuwa do stołu wcinać.ja też pośle mojego po wyborcza - w końcu coś dla nas )
Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowaBryszka ale sie zaskoczyłam! Nie czytałam Was kilka dni a Ty tu piszesz o nowym mieszkanku!!! Super!!!
Ja jeszcze nic nie mam przygotowane, będę w przyszłym tygodniu działać bo póki co u nas jeszcze mega bałagan:-(
Trzymaj sie kochana i badz dzielna,trzymam kciuki obys jak najdluzej w dwupaku wytrzymala &&&&&&&&Julianna_Szcz
Nie wypuszcza mnie Do domu przed cieciem, będą mnie obserwować, ale Do domu nie wrócę w dwupaku. Jutro będę wiedzieć więcej...

bedzie trzeba pomyslec i w sobote moze se zrobie hehe 
Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa
To tylko wynajęta kawalerkaAle jak człowiek psychicznie odpoczywa od trudnej sytuacji jaką miałam do tej pory... ;D
Jest też pewien minus mieszkam teraz na 3 piętrze nie ma tu windy... więc jak mam się wdrapać do mieszkania to jest dość ciężko ale jeszcze jakiś miesiąc i będzie sporo lżej![]()

ja dwa dni plackiem leżałam tj. piątek-sobota, wczoraj postanowiłam wstać, trochę się pokręciłam, poprasowałam i wieczorkiem juz mnie w pachwinie ciągło a nawet trochę spojenie bolało, kataru brak, gardło zawalone że czasami to mnie nie słychać jak coś mówię