A PROPOS pakowania - znalazłam w necie może Wam się przyda
Torba do szpitala do porodu | parenting.pl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. Pytanie do podwojnych mamusi i nie tylko.
Czy macie dla naszych bobikow zestawy czapka -szalik? bo ja mam wiadomo mase tych malych bawelnianych czapeczek ,ale szala ani grubehj czapki chyba nie.
Oczywiscie kupie ,ale jak patrzylam to kupuje sie na obwod glowki . czy wiecie na jaki obwod kupic?

A PROPOS pakowania - znalazłam w necie może Wam się przyda
Julianna_Szcz
Nie wypuszcza mnie Do domu przed cieciem, będą mnie obserwować, ale Do domu nie wrócę w dwupaku. Jutro będę wiedzieć więcej...
Mnie się ostatnio śnią co chwile kwestie porodowe... brrr aż mnie dreszcze przechodzą 
, co prawda mój chłop kierowcą jest, ale jeździ po PL;-D Ale za to ja co dziennie, co drugi dzień jadę prostownicą 200 stopni, bo naturalnie mam kręcone włosy (obecnie posiadam prostownicę babyliss, ale zamierzam się od jakiegoś roku do kupna nowej i właśnie myślałam o rowencie). A to prawda siedzimy jak maniaczki na BB, czytamy nasze wypociny, przeżywamy już zbliżające się porody. A ja chyba nawet kiedyś pisałam, że z mokrym łebem siedzę i muszę wyprostować fryz. Mnie nic się nie śni, ostatni raz chyba, to , że poznałam płeć dziecka. Dziś bdb spałam, tylko raz siku byłam, mama mi ran dziś mówi, że tak ciężko oddycham przez sen, jakbym w ciągu dnia maraton przebiegła ;-)
tzn np z kilograma miesa kotlety (schabowe, z kurczaka, czy mielone). Oprucz tego mąz przynosi z pracy najróźniejsze filaty rybne, czesto juz w panierce. To czeka w zamrazalce na swoja kolej i do tego zostaje mi tylko dogotowanie świerzych ziemniaków, a to juz kilka minut roboty ;-) Salatki najczesciej ze słoików, bo nie mam czasu ani siły robić takich fantazyjnych ze świerzych warzyw.