reklama

Listopad 2011

Witam kochane nie wiem czy czytałyscie wiadomosc od mojej kolezanki..Nasz synek jest juz z nami jest cały i zdrowy własnie wrocilismy do domu narazie jest ciezko ale daje rade jutro napisze wiecej i dodam zdjecia:)

Ale Ci zazdroszcze super ze masz juz malenstwo przy sobie wielkie gratulacje ucaluj synka od forumowych ciotek :)

A i zmien suwaczek bo on klamie hehe :)

reklama
Hej dziewczyny:)
agalodz witamy kochana , super, że jesteście już w domku!!
niuniunia powodzenia na wizycie! &&&&&&
mary-beth miło Cię znowu "widzieć":)
Cocca super, że jesteś już w domku i wszystko OK!!
Katerinka najważniejsze, że wszystko w porządku, maleńka świetnie przybiera! :)
Ja dziś miałam tylko dwa skurcze leciutkie, czuję się bdb, Polunia wierci się z prawej do lewej. to pupa, to plecki - trzymamy się dzielnie:)

Cocca super ze u was wszystko w porzadku i najwazniejsze ze jestescie juz w domciu teraz tylko wyczekiwac daty porodu :-)
agalodz witam kochana,super ze jestes juz w domciu i ze u was wszystko w porzadku ;-) a i zalozylam nowy temat z galeria dzieciaczkow i przenioslam tam twoj post i innych dziewczyn;-) wiec teraz bedziemy czekac na nowe focie ;-):-)

Mary-beth oj dawno Cię nie było! Super, że do nas wróciłaś!

Kilka dziewczyn pytało o planowane CC, jestem na bieżąco z informacjami na ten temat:-) Planowe CC robi się dopiero po 38 tc, około 36 tc. powinnyście się zgłosić na IP lub zadzwonić na porodówkę jak się to w danym szpitalu odbywa, żeby umówić się na konkretny termin i godzinę. Pamiętajcie żeby dopytać jakie badania macie mieć do cesarki i jakie mają one terminy ważności, bo w Waszym szpitalu mogą chcieć jakiś konsultacji albo dodatkowych badań.

agalodz jeszcze raz gratuluję SUPER ŻE MASZ JUŻ MALCA ZE SOBĄ MAMY CZEGO CI ZAZDROŚCIĆ zaraz zobaczę fotki :)))
coca fajnie że wszystko oki i że jesteś jeszcze w wersji duo
mary-beth pamiętamy pamiętamy co tam u Ciebie ??
niunia powodzenia gola ty też się trzymaj

mary- beth cieszę się ze się odezwałaś!! Będziemy trzymać kciuki za egzamin;-)
Cocca dobrze że jesteście jeszcze w dwupaku:tak: Trzymajcie się tak jak najdłużej;-)

Dziewczynki, dwie szafy mam gotowe, jutro ostatnia:tak: Popołudniu przyjedzie moja przyjaciółka pomóc mi się wpakować w szafy:-) Bardzo się cieszę:-D w weekend biorę się za pranie ciuszków:tak:

Kati, Cocca, Onanana - dziękuję ślicznie! :-)

Onanana - powodzenia z szafą! :-) I z praniem! Ja już mam wszystko wyprane, tylko zostało mi prasowanie... ;-)

Kati - a u mnie niedługo ważny egzamin, stąd mało tu bywałam. A do tego kilka dolegliwości, które mnie już strasznie męczą: od paru dni mam skurcze i twardnieje mi brzuch, ale u lekarza dziś dowiedziałam się, ze to wszystko w normie i w razie częstszych i regularnych skurczy mam się zgłosić do szpitala. :baffled: Poza tym drętwieją mi okropnie ręce i do tego bolą - nie mogę przez to spać i jestem wykończona, ale jakoś się trzymam. :sorry2: A jak u Ciebie?

Ja utknęłam w książkach, bo jeszcze masa do nauczenia mi została, więc nie miałam jak wszystkiego nadrobić, ale mniej więcej już wiem, co u Was. :-):-) Zanim pójdę spać muszę jeszcze poczytać, więc zmykam już na dziś. Dobrej nocki!

reklama
Kati, Cocca, Onanana - dziękuję ślicznie! :-)

Onanana - powodzenia z szafą! :-) I z praniem! Ja już mam wszystko wyprane, tylko zostało mi prasowanie... ;-)

Kati - a u mnie niedługo ważny egzamin, stąd mało tu bywałam. A do tego kilka dolegliwości, które mnie już strasznie męczą: od paru dni mam skurcze i twardnieje mi brzuch, ale u lekarza dziś dowiedziałam się, ze to wszystko w normie i w razie częstszych i regularnych skurczy mam się zgłosić do szpitala. :baffled: Poza tym drętwieją mi okropnie ręce i do tego bolą - nie mogę przez to spać i jestem wykończona, ale jakoś się trzymam. :sorry2: A jak u Ciebie?

Ja utknęłam w książkach, bo jeszcze masa do nauczenia mi została, więc nie miałam jak wszystkiego nadrobić, ale mniej więcej już wiem, co u Was. :-):-) Zanim pójdę spać muszę jeszcze poczytać, więc zmykam już na dziś. Dobrej nocki!
nie martw się dużo nam nie zostało ty ''kujesz'' do egzaminu a ja nadal pracuje do 18 pazdz.jak dam rade choc ledwo ledwo daje rade
u mnie też masa dolegliwości śmieję się że powinnam iść na akademie medycz.jako egzemplarz naukowy; cierpnięcie rąk to już norma masakryczne żylaki przez które mam mieć cc , puchnę jak świnka dlatego tak mi waga poszla w gorę , mam syndrom niespokojnych nóg , i zwężenie cieśnin nadgarstka są dni że ryczę z bólu albo z bezsilności na te moje dolegliwości ale nie poddaje się tak niewiele mi zostało i hemoglob. mam mało wiec zaczelam brać żelazo - ciekawe co mnie jeszcze czeka od 6mc boli ale trochę się przyzwyczaiłam ratują mnie masaże i basen choć ledwo daję radę pływać ale lekarz zaleca ruch na moje dolegliwości :)) pozdrawiam trzymaj się

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry