ponko ja tez nie zmieszcze sie w ta torbe co spakowalam, bo juz jest pelna a jeszcze dojda pieluchy, rozek i jakies drobiazgi ;-)
Przyznam ze sex teraz mie nie za bardzo odpreza. Przytulanki przed sa super, ale sam stosunek jest tak meczacy ze po kilku minutach mówie stop

A szyjka powinna mieknac dopiero przed porodem. W zasadzie to skurcze porodowe skracaja ja i zmiekczaja, takze jest dobrze u ciebie tak jak jest ;-)
kasiente ja takze stresuje sie tym ze nie zdaze wszystkiego poprac i przygotwac. No bo torba do szpitala w gotowosci, ale jeszcze musze przygotowac rzeczy do doniesienia, oraz rzeczy na wyjscie ze szpitala. Zeby mi maz czegos nie poprzekrecal w tym temacie. Dla niego body i pajac to to samo

Wiec sama rozumiesz ze musze to miec popakowane, żeby mu glowy nie zawracac.
I jeszcze wytyczne w co ma ubrac Macka i co mu dac zjesc jak mnie nie bedzie. Ostatni raz maz robil to przed wakacjami a od tego czasu wiele sie zmienilo w temacie pielegnacji starszaka

Aha!
Wiesz co... Wczoraj tez powiedzialam do meza ze w razie czego wiem gdzie co mam i jak sie akcja zacznie to sobie torbe spakuje i wiesz.... Strasznie sie pomylilam, bo dzis od rana sie juz pakuje i konca nie widac

Wiec na pewno nie zdazylabym tego spakowac w pol godziny tak jak planowalam napoczatku