reklama

Listopad 2011

ponko:) wszelkie pytania i watpliwosci to normalna sprawa.....ja tez w pierwszej ciazy sie balam jak glupia, co to bedzie, jak to jest byc w ciazy, jak to jest miec brzuszek....teraz wiem o co pytac i czego sie spodziewac. Przynajmniej do polowy ciazy. Mam nadzieje ze uda mi sie spokojnie przekroczyc polowke i dotrwac do zdrowego porodu:))))

reklama
Czesc dziewczyny moge dołaczyć? Dwa razy z usg mi wyszło ,że mam termin na 2 listopada i tego bede sie trzymać nie z OM. Byłam na październiku ale tam atmosfera do niczego ,mam nadzieje ,że tutaj bedzie inaczej. :-) Moje pierwszego syna przenosiłam ,miałam wywoływany ,(miał urodzić sie 30 wrzesnia a wyszło 8 ;-))a wiec teraz pewnie też tak bedzie.

Witam serdecznie przyszłe Mamy!!
chciałabym do Was dołączyć, z moich obliczeń wynika, że Mamą zostane 25 listopada :)
ale na dokładniejszy termin bedę musiała poczekać, bo mieszkam w UK.
cieszymy sie bardzo, bo mamy już dwuletniego Synka, więc różnica wieku będzie taka akurat.
Trzymajcie sie ciepło !

Hej kobietki u mnie lepiej niż wczoraj choć niedziela zakończyła się kiepsko , bo po całym dniu do bani jak pisałam wcześniej wylądowałam w wc po myciu zębów i wymio... masakra nocne mdłości tego jeszcze nie było i dziś powtórka :(( ale wole wieczorem niż rano bo pracuje .
Ale '' olać'' mdłości wiecie co ??? !! DZIŚ widziałam KROPECZKĘ !!!! pierwsza wizyta u gin. serduszko biło - ale z emocji nie dopytałam się o wymiary groszka, i który to tydzień ona liczyła od ostatniej miesiączki termin 9 listopad mam pojawić się za 2 tyg. Wy też tak szybko macie 2gą wizyte?? POzdrawiam

Zdążysz jeszcze zapytać...najważniejsze, że wszystko jest w porządku. Odległościami między wizytami nie zaprzątaj sobie głowy, nie którzy lekarze mają taki tryb. Nie musi to oznaczać od razu czegoś niepokojącego. Głowa do góry.

Hej:)
Ja też jestem listopadowa:) i przyznam szczerze, że mam dużo wątpliwości, mdłości utrzymujące się cały dzień i nie potrafię się jeszcze cieszyć moim odmiennym stanem. Wiem , co mnie czeka , bo mam już 5 letniego synka. W sumie jestem szczęśliwą mamą tylko ta ciąża to dla mnie totalne zaskoczenie...

Trzeba wierzyć, że z końcem 3 miesiąca ustąpi większość dolegliwości :) Trzymajmy się tej wersji :) A póki co...."płyniemy dalej" :)

witam

Ewa87 fajny masz termin, mój mąż urodził się 2 listopada ;-)
anus0207 widze że termin podobny do mojego - ja mam wstepnie na 27, ale w czwartek ide do lekarza więc zobaczymy czy się nie zmieni, no i też mam dwulatka w domu :-)

Witam serdecznie przyszłe Mamy!!
chciałabym do Was dołączyć, z moich obliczeń wynika, że Mamą zostane 25 listopada :)
ale na dokładniejszy termin bedę musiała poczekać, bo mieszkam w UK.
cieszymy sie bardzo, bo mamy już dwuletniego Synka, więc różnica wieku będzie taka akurat.
Trzymajcie sie ciepło !

Witamy, witamy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry