reklama

Listopad 2011

Dziekuje za przyjecie do grona mam listopadowych :-) Mój dziadek też urodził sie 2 listopada ale nie licze ,że dzidzia bedzie chciała wyjść w terminie chociaz bardzo bym chciała. Ja mam 1,5 rocznego synka ,dwa latka bedzie miał jak urodze :tak:

Ja przed 30 ,dokładnie 24 :) i nie żartuj z tym staro ,ma sie tyle lat na ile sie czuje ;-):cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kłade małego na drzemke , skorzystam i też sie położe :) potem obiadek i jakiś spacerek. U mnie jak narazie słoneczko świeci.:cool2::-D

no ja 25
ale moim zdaniem wiek nie ma tu żadnego znaczenia, bo wiadomo, że każdemu sie inaczej życie układa.
My też na plac zabaw idziemy, bo pogoda pikna.
Dziekujemy za przyjęcie i fajnie, że nas tak dużo

Witam was dziewczyny :-)
Ale naprodukowalyscie postow od wczoraj :-D nie zdolam kazdej odpisac:tak::-)
Witam wszystkie nowe mamusie :-D Coraz wiecej nas na watku,jest co czytac :-D super,oby tak dalej :-)
agutek79 30 i staro a kto Ci tak powiedzial:-D 30 to piekny wiek i nie jest sie w cale staro w takim wieku ;-) najwazniejsze jest jak ty sie czujesz tzn na ile lat a reszta sie nie liczy :-D
Ja to w maju skoncze 26 :-)

reklama
Hej:)
Ja też jestem listopadowa:) i przyznam szczerze, że mam dużo wątpliwości, mdłości utrzymujące się cały dzień i nie potrafię się jeszcze cieszyć moim odmiennym stanem. Wiem , co mnie czeka , bo mam już 5 letniego synka. W sumie jestem szczęśliwą mamą tylko ta ciąża to dla mnie totalne zaskoczenie...

Ja na mdłości polecam Prenatal Complex jako witaminy dla kobiet w ciazy. Zawieraja imbir wiec pomagaja zminimalizowac mdlosci, oraz witamine B6 ktora ja akurat biore w leku MgB6 3 razy dziennie i ciesze sie puki co dniami bez mdłosci czy wymiotów :-) Oczywiscie lepiej poradz sie lekarza, ale to moja sugestia :tak:

Witam serdecznie przyszłe Mamy!!
chciałabym do Was dołączyć, z moich obliczeń wynika, że Mamą zostane 25 listopada :)
ale na dokładniejszy termin bedę musiała poczekać, bo mieszkam w UK.
cieszymy sie bardzo, bo mamy już dwuletniego Synka, więc różnica wieku będzie taka akurat.
Trzymajcie sie ciepło !

witam

Ewa87 fajny masz termin, mój mąż urodził się 2 listopada ;-)
anus0207 widze że termin podobny do mojego - ja mam wstepnie na 27, ale w czwartek ide do lekarza więc zobaczymy czy się nie zmieni, no i też mam dwulatka w domu :-)

No i ja mam w domu dwulatka :-D Roznica wieku miedzy moimi maluszkami wyniesie dokladnie dwa lata i dziewiec miesiecy ;-) Wg Om do zaplodnienia doszlo dzien po drugich urodzinach Macka :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry