anus0207
Fanka BB :)
witamy nowe Listopadóweczki :-)
poxo współczuje Twojego pobytu w szpitalu, KABARET. Człowiek sie naogląda "na dobre i na złe" a tu później szok. najważniejsze, ze jesteś juz w domku cała i zdrowa.
Ja dziś pracowałam, więc zanim przeczytałam wszystko z całego dnia, to mi bateria padła. U mnie wszystko ok, brzuch już chyba rośnie, zero mdłości, tylko te zaparcia- okropienstwo
Dobrej Nocki Życzymy!!!
poxo współczuje Twojego pobytu w szpitalu, KABARET. Człowiek sie naogląda "na dobre i na złe" a tu później szok. najważniejsze, ze jesteś juz w domku cała i zdrowa.
Ja dziś pracowałam, więc zanim przeczytałam wszystko z całego dnia, to mi bateria padła. U mnie wszystko ok, brzuch już chyba rośnie, zero mdłości, tylko te zaparcia- okropienstwo

Dobrej Nocki Życzymy!!!
ja się w sumie wypisałam na własną prośbę... (nie na żądanie..
) czyli wyszło praktycznie jak przepustka (a ich ponoć nie ma...)... i tak miałam już w karcie wpisane wyjście dzisiaj... więc po co się człowiek miał męczyć cały dzień i noc tam... 
A i na koniec pobrala mi krew
.Wiec nie ma zadnej rewelacji na pierwszej wizycie ,ja przypuszczam ze pewnie bede miec za jakies 2tygodnie moja pierwsza :-) Duzo pytan o zwiazek z partnerem pamietam ze byly,potem o poprzednie ciaze,o prace Twoja i twojego partnera no i jakies tam byly tez pouczenia na temat odrzywiania