reklama

Listopad 2011

Dobrze ci cynawonowa napisała, że to rozmiar pęcherzyka, ale jeszcze trochę i będzie tyle miała fasolka , a widzę, że masz suwaczek z 6 tyg to pomysliłaś się z datą miesiączki,że lekarz stwierdził że ma 4 tyg i 6 dni??

reklama
Poxo no to cię nieźle nafaszerowali tym wszystkim na maksa, ja też miałam taki silny ból głowy, że myślałam, że głowe mi rozwali to aż z wyczerpania usnełam, ale to było na początku ciąży jak jeszcze nie wiedziałam :)

Ja już mykam do łóżeczka, bo biorę też luteine i muszę leżeć, mam taki problem z uśnięciem jak nie wiem strasznie serducho na noc mi wali i w tym problem, mam nadzieję, że się unormuje. Wam życzę słodkich snów i do jutra, u nas na dolnymśląsku ma być jutro 21 stopni a w niedziele 25 mam nadzieję , że się sprawdzi papa buźki...

data miesiączki była dobra tylko chyba później miałam owulkę i ta jego maszyna do najlepszych nie należała. Zobaczę za jakieś 3 tygodnie bo będę miała USG w UK i tam mi już powiedzą jak i co i wpiszą w kartę ciąży. Ale najważniejsze że ciąża jest :-)

Z tego wynika, że z loczkiem wszystko ok... (jak już ma serduszko... :-), bo pytałam tego przemiłego lekarza, czy coś już widać, bo ostatnio był tylko pęcherzyk, i powiedział mi, że tak, że już serduszko jest...)

Odwodnienie, no takiego tragicznego na pewno nie było, bo w ubikacji byłam 2 razy (obiad wszystko strawione) tylko poszła ostatnia herbatka ( a raczej nawet pół szklanki) i troszkę żółci potem... ( w sumie może szklanka płynu...) potem tylko szarpało, bo już nie było treści w żołądku, nie było co zwracać...

Następnym razem nie dopuszczę do takiego bólu...

A siniaka mam po kroplówie jak złoto... :-( to w jednej ręce a w drugiej dwa malutkie...

reklama
Poxo bidulko ale mialas przezycie az Ci wspolczuje.Cale szczescie juz jest po wszystkim i jestes juz w domciu :-)
Ja tez za jakis czas do wyrka ,zmeczona jestem :tak: Wiec milej nocki dziewczyny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry