Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie sa bolesne no ale ta mala igielka wywoluje u mnie jakis koszmar,nie lubie sie kluc
Cale szczescie ze malego wyniki krwi byly caly czas czyste jak bylismy w szpitalu no ale tez nie ominela go seria antybiotyku,biedactwo takie malutkie a juz mial welfon w takiej malutkiej raczce :-(.Pierwsza noc w domu byla nawet znosna maly spi ladnie,najada sie i spi okolo 3-4h :-).Porod wspominam nie tak zle chociaz byl meczacy bo za dlugi
Jak odeszly mi wody w poniedzialek o 17 to mialam nadzieje ze juz za kilka godzinek przytule synka a tutaj taka niespodzianka ale opieke mialam super,polozna jak marzenie byla ze mna cala swoja zmiane tylko lekarze jacys nie tego bo wiecznie u nich bylo tylko "to probujmy jeszcze choc troche poczekac moze ruszy......
"Najgorsze bylo dla mnie jak mialam 7cm a i musialam czekac na znieczulenie ZZO 2,5h bo anestezjolog zajety a i tak spaprala robote bo znieczulenie nie dzialalo ale mniejsza,o porodzie wiecej napisze jak tylko bede miec wiecej czasu ;-)
;-)
Tak anus0207 to będzie nasz pierwszy spacerek, jest lekki mrozik i świeci słoneczko - super pogoda, a o której najlepiej z małą wyjść tak koło 11?Gola to udanego spacerku Wam życzymy. to pierwszy spacerek?
Spałyśmy obie ponad 6 godzin ( on oczywiście nas nie budził, bo po co ) kąpieli juz wczoraj nie było, ale po przebudzeniu przewinęliśmy młodą, dostała cyca i spała znowu do 3, takie grzeczne dziecko
i teraz znowu śpi po śniadanku z dwóch cyców:-)