Margana
Fanka BB :)
anus sprobuj na razie przemywac pepek spirytusem. Wodka jest za słaba, nie odkazi tak jak trzeba. A Octanisept to mysle, ze za mało jak juz smierdzi. Jak nie bedzie poprawy po kilku dniach to dopiero bym podała antybiotyk.
A jesli chodzi o podawanie antybiotyku to jak sie boisz łyżeczka (moja pieknie leki pije z łyzeczki) to spróbuj strzykawka lub pipetka. Sa tez takie małe buteleczki do podawania leków. Do duzej buletki nie dadawaj, bo nie wiadomo ile dziecko z tego wypije.
A jesli chodzi o podawanie antybiotyku to jak sie boisz łyżeczka (moja pieknie leki pije z łyzeczki) to spróbuj strzykawka lub pipetka. Sa tez takie małe buteleczki do podawania leków. Do duzej buletki nie dadawaj, bo nie wiadomo ile dziecko z tego wypije.
Ostatnia edycja:

Mam takie wspomnienie tego dnia gdy wybieralam sie do szpitala na KTG (wiedzialam ze moge tam juz zostac na porod) to kladlam Macka spac i przygladalam mu sie myslac o nim jaki jest kochany i bezbronny i ze tak żal mi zostawiac mojego maluszka na te dni pobytu w szpitalu.
- chyba przez te dni co w szpitalu bylam tak urusl mi w oczach. I teraz odkad jest maly Kubus to starszego traktuje już bardziej po doroslemu. Pozwalam mu wiecej decydowac o sobie i zachecam do samodzielnosci. Zaluje ze nie robilam tego juz wczesniej. No ale najwazniejsze ze w koncu sie otrzasnelam, że mój synek już nie jest dzidziusiem tylko niemal przedszkolakiem