Igorowelove
Moderatorka
Te Twoje dzieci to chyba w moim brzuchu siedza [emoji23] Piekny, malusi brzusio! [emoji7]Proszę dziś zaczęty 20 tydzieńale zleciało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Te Twoje dzieci to chyba w moim brzuchu siedza [emoji23] Piekny, malusi brzusio! [emoji7]Proszę dziś zaczęty 20 tydzieńale zleciało
To będę miała szanse nadgonić![]()
Miesięcznej tradycji stało się zadość
Ostatnio poszłam na USG prywatnie i o dziwo Pani nie widziała chłopczyka... nie ma siusiaka nie ma nic, nic nie widać :O Byłam w szoku...teraz nie wiem czy będzie Adaś
Czekam na kolejne USG do 17, może coś się wyjaśni![]()
Mówił, że coś tam widzi...chyba chłopak ale nie jest pewien na 100 %. Czyli może być jeszcze MajaZestawienie super! Piękny brzuszek!
Ale jak to zniknął siusiak? nie kamam? to chyba niemożliwe??? To znaczy może poprzedni lekarz nie widział wcale siusiaka tylko źle popatrzył na pępowinę????![]()
Mówił, że coś tam widzi...chyba chłopak ale nie jest pewien na 100 %. Czyli może być jeszcze Maja![]()
Tak 17.07A to rzeczywiście niepewna była tamta diagnozaCo innego jakbyś sama widziała na usg siusiaka i jajka
Przecież takie rzeczy nie odpadają
To kiedy następna wizyta? 17.07?