reklama
I
inna_a
Gość
margo- tak to są czerwone plamki, mój ma na bioderku, a mąż karku
dołączam do waszego grona moja córcia ma niespełna 7 tygodni i waży równe 5kg. no i niestety załapała alergie na białko mleka krowiego , wizyta u alergologa skończyła stwierdzeniem ma pani alergika ... jak na razie może to się zmieni . karmię ją bebilon pepti 1 . powiedzcie mi ile razy wasze dzieci jedzą na dobę . bo ja próbuję robić małej odstępy 3 godzinne i jest ryk nie daje rady wytrzymać .
Niuniunia20
Fanka BB :)
Te na karku to nazywają "szczypnięcie bociana", Tosia miała i Kornelek też ma.
Alma mi o tym pediatra mówiła wczoraj na wizycie, jak usłyszałam tą nazwę to myślałam, że ona żartuje, a to jednak prawda.
Gola podobno zejdą te plamki tak do 1-1,5roku
Duszek witaj z powrotem
Ankusch a atopowe zapalenie skóry to skaza białkowa? Bo z tego co mi pediatra mówiła to moja mała ma to atopowe zapalenie skóry bo na brwiach ma coś takiego jak ciemieniucha i podobno to też ma jej zejść po jakimś czasie
reklama
Margana
Fanka BB :)
Niuniunia z tego co mi wiadomo to skaza białkowa jest reakcją uczuleniową na białko, natomiast AZS moze być reakcją na różne czynniki.
Wczoraj byliśmy na kolejnym szczepieniu. Tym razem było gorzej, lekka histeria, ale ponoć obie szczepionki były bardzo szczypiące, wiec mozna jej wybaczyć.
No i nasza Natalka waży juz 5350g i mierzy 67cm. Chyba bedzie wysoka po tatusiu:-)
Wczoraj byliśmy na kolejnym szczepieniu. Tym razem było gorzej, lekka histeria, ale ponoć obie szczepionki były bardzo szczypiące, wiec mozna jej wybaczyć.
No i nasza Natalka waży juz 5350g i mierzy 67cm. Chyba bedzie wysoka po tatusiu:-)