reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Linka trzeba być dobrej myśli, my babki wszystko przetrwamy nawet jak jest mega ciężko. Tez boje się o plecy, tym bardziej ze nie wiem co z nimi nie tak. Końcem miesiąca fizjo to zobaczymy, moze mi coś powiedzą?
I pociesze Cie, ze z córką tez mega popuchlam..Nie popuchlam bylam nadymana bo ja wiem,jak żaba..az sie ludzie śmiali..nawet znajomi, ze mnie tak ciąża wymeczyla.. A brzuch był ogromny, prawie 150 cm i nie mogłam go objąć całego rece prostujac tylko do połowy bo nie siegalam.. Nie utylam dużo z 15kg do 43tc ale miałam 10+ jak zaszłam.. Do tego wymiotowalam pootwornie cała ciaze..poród dramat
Za to ciąża z synkiem superowoo nie liczac problemów z lozyskiem i ryzykiem ciągłych krwawien.. Ile się strachu najadlam.. , poród był super. Ale plecy wysiadaly.
Licze, ze teraz tez będzie nieźle, ciesze się z ciazy bardzo a potem i tak jak już ciężko będzie to się nasmece hihi.

Moj spi.. Zaraz legne i ja..

reklama
Ja dzis ten caly dzien na.tarasie tak fajnie.bylo.. chwile u dziadkow.na ogrodzie...

Dziewczy moj mnie.wkurza, bo chyba odzwyczailam sie od.jego obecnosci... denerwuje sie glupotami, a on mysli, ze jego zarty sa fajne i awantura o nic murowana :-\ ciaza po prostu jak u linka...

Linka tez mam takie cisnienie i ciezko to znosze, ale jak mi poradzili zeby duuuzo pic to pije wode i faktycznie cisnienie ciut wyzsze.. tak kolo 110/70 a czasem nawet wyzsze...

Lilith wspolczuje zatwardzen.. ja mialam tylko po porodzie i masakra.. tez bolalo przy siadaniu..
Aa i tez mam zeba do wyrwania.. gadalam ze znajoma dentystka to najbezpieczniej w ciazy jest rwac miedzy 15 a 20 tc a gin powiedzial mi, ze po 8tc moge isc... poki co nie poszlam przez te omdlenia..

Wiklina.zdrowka zycze :-*

Moj maz tez duzo pomaga przy malym, a teraz wlasciwe robi wszystko takze wiem, ze po porodzie bedzie mi tez pomagal...

Aaa ja mam nawet 2 karty ciazy heh, bo bylam na nfz i prywatnie.. ogolnie mialam zostac tylko prywatnie, ale.jak jutro dam rade to jednak pojade.sobie na nfz, bo mialam wizyte umowiana.. a w sr juz u mojego lekarza u ktorego zostaje...

Ja uwielbiam arbuza :-)

Tak miałam 1.5 roku temu i słabo mnie zszyli, wogole dwa razy znieczulenie, a na nie widzę na jedno oko i mam ciśnienie w oku nie takie i dlatego miałam wskazanie przez oczy

Dziewczyny jak chcecie dostać becikowe to musicie mieć dokumentacje przed 10 tc. Pamietajcie o tym.

Linka a co wstawanie po porodzie ma do hemoroidów? Ja miałam okropne w ciazy po sie uspokoiło, Ale do porodu masakra na szczęście nie bolało .

Mu dzis fajne popołudnie ze znajomymi w parku dla dzieci :)

reklama
wieczór! ;)
znów cały dzień na ogrodzie, jupi :)

linka - ja też mam WIELKIE brzuchy, tyję ogromnie dużo bez żadnego wpływu na to (jestem mega aktywna, nie jem nie wiadomo jak.. a tyje). Brzuch już mam większy niż kumpela w 5mc.. no ale taki mój urok :) Kręgosłup mnie nawalał pod koniec ciąży w ostatnich miesiącachy, "kaczkowałam" od połowy .. spojenie łonowe nawalało jak nie wiem.. ale my jesteśmy twarde babki, wszystko damy radę znieść :)

Do góry