• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Witajcie. Czy wy macie już potwierdzone ciąże? Bo zastanawia mnie tak wcześnie utworzony wątek. Ja miałam. 25 stycznia ost miesiączkę i termin mi wskakuje na 1 listopad. Niestety jest za wcześnie na testowanie. Dopiero za 4 dni się dowiem-chyba.
Jasne, inaczej bym nie założyła wątku 😅 🙈
Ostatnia miesiączka 23 stycznia. Termin okresu 20 luty. Wtedy zrobiłam test. Wyszła blada kreska. Poleciałam od razu na badania - w ten sam dzień wyniki. Beta 60, założyłam wątek ☺️

Ja ostatnia misiaczka 24 styczeń wiem o ciąży od 6 dni test pozytywny później skontrolowałam bthc przyrost. Pięknie przyrasta. Z racji moim dwóch poronień i trabofili jestem na clexsane od 23dnia cyklu. Na razie apka termin pokazuje mi na 31 październik ale jeśli będzie wszystko dobrze pewnie będzie to początek listopada 🙂
Ja też trombofilia i też jestem na heparynie już.
Czy mogę zapytać jakie masz dokładnie mutacje? I w jakim tygodniu ciąży straty?
Rozumiem, że dzieci urodzonych nie masz?
Ja jedna strata 9 tc, to moja druga ciąża, mutacja protombiny hetero i mthfr hetero. Jestem też na metylach cały czas.
Wiesz ze mamy darmową heparyne jeśli masz mutacje protombiny lub V-leiden? Od września niektóre leki są darmowe dla ciężarnych. Nowe przepisy. Ja już odebrałam moje Clexane darmowe z apteki ☺️🙈

Melduję się na pokładzie. Dziewczyny od razu piszę prosto z mostu. Mam 38 lat, pochodzę że świętokrzyskiego. To moja 4 ciąża.Jedno poroniłam. W domu 15 latka i prawie 4-latka.Wszystkie ciąże świadome i planowane. Termin niby 2 listopad. Test zrobiony rano. 2 kreski. Jutro idę robić betę. Trzymam kciuki za wszystkie ciężarówki. Jeśli któras będzie miała z czymś problem piszcie śmiało. Jestem moderatorem i zawsze pomogę.
A powiedz mi proszę bo mi się wyświetla u Ciebie status "fanka BB". Co u mnie widzisz przy nicku? Może jakieś nie zaktualizowane statusy. Też jestem moderatorem 😃

Ostatnia edycja:
Edit: miało być, że spokój nas uratuje
emoji38.png
emoji38.png
głupi słownik
emoji85.png
emoji85.png
Haha te słowniki, aż się uśmiałam 🥰😂

reklama
Hej rossig, nie wiem czy mnie kojarzysz z Ananasowych Staraczek, wymieniłyśmy parę wiadomości na priv, zauważyłam teraz twój avatar w proponowanych tematach i skojarzyłam, bardzo Ci gratuluję i trzymam mocno kciuki!!! i pozdrawiam z wrześniowych mam 2021 :* :)

Hej Rossing, gratulacje! 😘😘😘 Pamietam jak razem wcinałysmy ananasy 😊 Ciesze się, ze Ci się udało 😘❤️ Ja aktualnie jestem w 35 tc, a pamietam jak razem wszystkie pisałyśmy w ananasowym wątku. Trzymam za Was kciuki! U nas już na finiszu :)
Hej dziewczyny, pamiętam Was :)
Dziękuję za gratulacje 😘
Życzę Wam szczęśliwych rozwiązań ☺️ wyślijcie na priv foty bejbikow jak urodzicie 😍😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry