Gratulacje!Dziewczyny urodzilam! Ala jest juz z nami 56cm i 3850g - kawal baby!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczyny urodzilam! Ala jest juz z nami 56cm i 3850g - kawal baby!
Witamy AlęDziewczyny urodzilam! Ala jest juz z nami 56cm i 3850g - kawal baby!
GratulacjeDziewczyny urodzilam! Ala jest juz z nami 56cm i 3850g - kawal baby!
Gratulacje❤ brawo mama!Dziewczyny urodzilam! Ala jest juz z nami 56cm i 3850g - kawal baby!
Gratulujemy!!!!Dziewczyny urodzilam! Ala jest juz z nami 56cm i 3850g - kawal baby!
Jestem po KTG - skurcze regularne co 5 minut. Położna powiedziała, że wiele kobiet takich skurczów to na porodówce nawet nie ma ...Trzymam kciuki żeby to było todaj znać po KTG. Ja dzisiaj 39 tc i wizyta u lekarza. Niestety oprócz lekkich bólów kręgosłupa i podbrzusza jak na okres, nic się nie dzieje
![]()
SuperJestem po KTG - skurcze regularne co 5 minut. Położna powiedziała, że wiele kobiet takich skurczów to na porodówce nawet nie ma ...
Ogólnie mam się powoli pakować, na 17 umówiłam się już z moim lekarzem No i wyglada na to, ze będziemy rodzic![]()